Republica Moldova la acțiunea de caritate „Iubirea nu cunoaște granițe”, din Beijing

Republica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 AAAmbasada Republicii Moldova în R.P. Chineză a participat, sâmbătă, la acțiunea de caritate intitulată „Iubirea nu cunoaște granițe” organizată de Ministerul chinez al Afacerilor Externe, Oficiul pentru Afaceri Externe al municipalității Beijing și autoritățile districtului Chaoyang. Ediția din acest an a fost organizată cu scopul de a contribui la construcția bazinelor de apă din regiunea săracă de munte din provincia Yunnan.

Republica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 AStandul Ambasadei Republicii Moldova, la care au fost puse în vânzare vinuri și obiecte tradiționale, s-a bucurat de un succes deosebit, fiind unul dintre cele care au epuizat în câteva ore bunurile aduse pentru a fi vândute, pentru a colecta bani pentru scopul caritabil anunțat.
Zona sudică a Parcului Chaoyang a devenit neîncăpătoare în condițiile în care evenimentul a devenit unul tradițional, un veritabil spectacol mondial al ambasadelor acreditate în China, întreaga planetă fiind reprezentată de la Est la Vest, de la Nord la Sud. Cele mai cunoscute mâncăruri și băuturi tradiționale, cele mai spectaculoase costume și mai frumoase dansuri populare, toate s-au întâlnit într-un concert al bunăvoinței, angajații ambasadelor generând, alături de zecile de mii de vizitatori, o atmosferă de mare familie.Republica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 BRepublica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 CRepublica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 DRepublica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 ERepublica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 FRepublica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 GRepublica Moldova - Targ de caritate, MAE Chinez 02.11.2013 H

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, Înţelege China, Republica Moldova, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.