Radio China Internaţional va avea un nou sediu, la Beijing

Piatra de temelie a noul sediu RCI, 28.05.2014 4Radio China Internaţional (RCI) a găzduit, azi, ceremonia de punerea a pietrei de temelie la noul sediu, destinat transmisiei către stăinătate.
Participanţii la eveniment au pus primele lopeţi de pământ peste piatra de temelie a noului sediu, alături de care au mai fost amplasate două pietre din Yan’an, provincia Shaanxi, şi Shexian, provincia Hebei, două locuri importante în perioada de debuit a RCI. De asemenea, alte cinci pietre, aduse de pe cele cinci continente ale lumii, au fost plasate la temelia viitoarei construcţii, fapt care simbolizează faptul că emisiunile Radio China Internaţional sunt produse şi emise pentru întreaga lume.
Noul sediu al RCI va avea 20 de etaje, suprafaţa construită urmând să fie de aproximativ 89.000 de metri pătraţi.Piatra de temelie a noul sediu RCI, 28.05.2014 1Piatra de temelie a noul sediu RCI, 28.05.2014 2Piatra de temelie a noul sediu RCI, 28.05.2014 3Piatra de temelie a noul sediu RCI EU 28.05Piatra de temelie a noul sediu RCI, 28.05.2014 511 A Radio China InternationalActualul sediu Radio China Internaţional

REFERINȚE >>>
Strângere de fonduri pentru Serbia, la Radio China Internaţional
Jurnalişti români în vizită la Radio China Internaţional
Despre Eminescu, la superlativ, la Radio China Internațional
Consulul General al României la Shanghai a vizitat Radio China Internațional
O româncă la Radio China Internaţional
Ministrul Ion Dicu a vizitat Radio China Internaţional
Limba română împlineşte 45 de ani, la Radio China Internaţional
Vicenţiu-Daniel Gheorghe în vizită la Radio China Internaţional
Jurnalişti români la Radio China Internaţional

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.