România şi Republica Moldova la Expoziţia Internaţională de Vinuri – Beijing 2014

1 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 ARomânia şi Republica Moldova participă, începând de marţi, la Expoziţia Internaţională de Vinuri – Beijing 2014, eveniment organizat pentru prima dată în afara capitalei chineze, în suburbia Yanqing, aflată la 80 de kilometri, transmite Radio China Internațional. România este reprezentată la eveniment de companiile: Iceburg Distribuţie, Murfatlar, Jidvei, Vincon Vrancea şi de Oficiul Naţional al Viei şi Produselor Viniviticole, în timp ce Republica Moldova este reprezentată de companiile Bostavan şi Asconi.

Desfăşurat la Centrul Internaţional de Expoziţii Badaling din Yanqing, evenimentul dispune de o suprafaţă de 25.000 de metri pătraţi pe care sunt organizate pavilioanele internaţionale şi pavilionul chinez. Cel mai puternic reprezentate ţări sunt Italia (95 participanţi), Spania (47), Franţa (25), Argentina (16), Australia (13), Ungaria (12). De partea cealaltă, la eveniment sunt prezente principalele 10 zone producătoare de vin din China, cei mai bine cotaţi 50 de importatori şi dealeri de vinuri. Potrivit organizatorilor, numărul estimat al vizitatorilor va ajunge, zilnic, la 4.000.

Pe lângă prezentările de vinuri aduse din 20 de ţări, Expoziţia Internaţională de Vinuri – Beijing 2014 include seminarii pe teme viticole, o expoziţie de struguri de masă şi forumuri la care participă delegaţi din industria vinului, experţi, cercetători şi reprezentanţi ai companiilor de vinuri din întreaga.
Expoziţia se va desfăşura în perioada 29 – 31 iulie, fiind organizată de Societatea Internaţională pentru Ştiinţe Horticole, Ministerul chinez al Agriculturii, Academia Chineză de Ştiinţe şi autorităţile guvernamentale din Beijing.2 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A 3 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A 4 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A 5 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A 6 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A 7 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A 9 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A 10 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 A11 Romania si Republica Moldova la Expozitia Internatională de Vinuri – Beijing 2014 PAN A

REFERINŢE >>>
Producătorii de vinuri din România participă la cel mai mare târg de vinuri din China

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Republica Moldova, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.