Presa din China invitată să evidențieze valorile socialiste

Asociatia Jurnalistilor din Intreaga China_Dan TomozeiAsociația Jurnaliștilor din Întreaga Chină a emis, sâmbătă, o propunere prin care invită jurnaliștii chinezi să practice, în activitatea lor, valorile socialiste. Acestea includ obiectivele naționale de prosperitate, democrație, civilizație și armonie, obiectivele sociale de libertate, egalitate, justiție și stat de drept, precum și valorile individuale care vizează patriotismul, dăruirea, integritatea și prietenia.
„Așa cum datoria noastră este de a răspândi informații, ar trebui să promovăm mai bine semnificația valorilor de bază socialiste și să prezentăm cele mai recente progrese în acest sens”, s-a arătat în cadrul unui forum al asociației.
De asemenea, în cadrul forumului s-a cerut jurnaliștilor să se opună vocilor critice. Mai mult, jurnaliștii chinezi ar trebui să adere la principiile unei prese autentice și să se opună știrilor false.
Sursa: Xinhua

REFERINȚE >>>
CHINA | Jurnalist arestat pentru publicarea de reportaje inventate
China – O societate energică, cu o structură socială răsturnată

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.