Opera Comică pentru Copii a obținut Marele Premiu la Beijing International Tourism Festival

Opera Comica RomaniaSursa: AGERPRES.RO/Foto: OPERACOMICA.RO
Opera Comică pentru Copii (OCC) a obținut Marele Premiu al celei de-a XVII-a ediții a Beijing International Tourism Festival, desfășurat în perioada 25 septembrie – 6 octombrie 2014.
Artiștii români, soliștii vocali și baletul au susținut pe diferite scene din Beijing spectacole în aer liber cu programul „Romania — Land of my Heart”. Evoluțiile românilor au fost aplaudate la scenă deschisă de publicul spectator, potrivit comunicatului citat.
Beijing International Tourism Festival este unul dintre cele mai importante evenimente de gen organizate în China și reunește anual zeci de ansambluri artistice, folclorice, trupe de dans, interpreți, artiști acrobați, comedianți.
La ediția din acest an au participat reprezentanți ai mai multor țări din Europa, Asia, America și Australia. Alături de artiștii OCC din București au evoluat ansambluri artistice din China, Noua Zeelandă, Italia, Rusia, Chile, Brazilia, India, Thailanda, SUA, Germania, Brazilia. (…)
Textul integral AICI

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Din presa românească, Români în China, România, România - China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.