XINHUA – O delegație a Partidului Comunist Chinez a vizitat România

O delegatie a Partidului Comunist Chinez a vizitat RomaniaO delegaţie a Partidului Comunist din China (CPC) a încheiat, luni, o vizită de trei zile în România, în timpul căreia a avut întâlniri cu liderii partidelor politice din ţara Est-europeană, transmite agenția oficială de presă chineză Xinhua. (Foto: psd.ro)

Delegaţia, condusă de Zhou Li, vice-ministru al Departamentului Internaţional al Comitetului Central CPC, s-a întâlnit cu liderii Partidului Social Democrat, Partidului Naţional Liberal, Uniunii Naţionale pentru Progresul României şi cu prefectul Judeţului Constanţa.
În cadrul unei întâlniri derulate la Institutul Social Democrat „Ovidiu Șincai”, Zhou a informat gazdele române cu privire la noul concept și strategie chineză a președintelui Xi Jinping, privind cele „Patru teme generale”, care includ eforturile cuprinzătoare de a construi o societate prosperă moderată, aprofundarea reformelor, consolidarea statului de drept şi reglementarea strictă a partidului.
Zhou Li a avut, de asemenea, shimburi de opinii cu liderii partidelor politice privind consolidarea cooperării practice între partide, precum şi pe marginea situaţiei internaţionale şi regionale.O delegatie a Partidului Comunist Chinez a vizitat Romania 2

REFERINȚE >>>
XINHUA – China și România promit să consolideze relațiile
China şi România doresc accelerarea cooperării în domeniul energiei termo-nucleare şi transporturilor
Recepţie aniversară – 65 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice China – România
XINHUA – România şi China au nevoie de o nouă foaie de parcurs în dezvoltarea relaţiilor viitoare
Viceprim-ministrul Gabriel Oprea s-a întâlnit cu viceprim-ministrul R.P. Chineze, Zhang Gaoli
Xi Jinping: „România joacă un rol important în dezvoltarea relaţiilor chino – europene”

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, De departe ... România, Din presa chineză, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.