Vinuri românești la Târgul Internațional de la Guizhou

imageVinurile româneşti sunt promovate, în aceste zile, la Târgul Internaţional de Băuturi Alcoolice de la Guizhou, eveniment organizat de Ministerul Comerțului din China, Guvernul Provincial din Guizhou cu aprobarea Consiliului de Stat din China, în perioada 9-12 septembrie, la Centrul Internațional Expozițional din Guiyang.

Organizată începând din anul 2011, expoziția își propune să consolideze schimburile și cooperarea între specialiștii din industria alcoolului din China și din străinătate, în prezent aceasta devenit o platformă importantă de schimburi, comerț și investiții în industria mondială de profil.

imagePotrivit organizatorilor, anual, Târgul Internaţional de Băuturi Alcoolice de la Guizhou atrage prezența a peste 1.000 de expozanți și comercianți din peste 40 de țări și regiuni, alături de aproape 1.000 de expozanți din China. Numărul vizitatorilor târgului a ajuns să depășească 200.000, în timp ce valoarea contractelor de colaborare semnate depășește 100 de miliarde yuani.

Vinurile românești sunt promovate în cadrul târgului de compania Beijing Qi Ming Xing Chen culture spread co.ltd.image

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, De departe ... România, Înţelege China, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.