Iohannis împotriva României, împotriva statului de drept!

După seara de 10 august 2018, când Guvernul României a fost atacat, când forțele de ordine ale României au fost atacate, iar președintele Klaus Iohannis a încurajat protestele agresive, criticând instituțiile statului, am intrat din nou sub zodia haosului! Iohannis este vinovatul moral al nenorocirii din seara trecută, când peste 400 de civili au necesitat ingrijiri medicale, iar jandarmii au ajuns în spital cu răni grave, iar în unul dintre cazuri fiind vorba de viață și moarte.

Președintele Iohannis, în nebunia care l-a caracterizat permanent, s-a plasat din nou în opoziție cu Guvernul și instituțiile statului, instigând la haos, la prăbușirea guvernului!

Jandarmeria Română a fost lăsată singură în fața mulțimii infiltrate și dominate de grupări de specializate în gherilă urbană.

Jandarmeria apără și a apărat o instituție a STATULUI ROMÂN, nu guvernul politic! Clădirea Guvernului este un simbol al României. Aici a fost apărată România, nu PSD-ALDE! Iohannis, PNL, USR, alături de nefericiții Cioloș-Ponta, cu toții cauționeză și încurajează grupări radical-anarhice care atacă un simbol al României! Asta înseamnă trădare de țară!

Spre rușinea și nenorocirea situației, ministrul de Interne este dispărut, la fel ca premierul României și liderii alianțe de guvernare. România pare sub asediul unor indivizi bine coordonați, încurajați bezmetic de președintele Iohannis. Este inacceptabil să avem un președinte care să încurajeze provocările, agresiunea, atacul și linșajul la adresa forțelor de ordine ale statului.

În seara și noaptea de 10 spre 11 august 2018 nu mai este despre opoziție-putere, Iohannis-Dragnea, a fost vorba despre lupta dintre statul paralel și statul de drept. România este și a fost atacată violent din interior, profitându-se de masele de oameni, folosindu-se de oameni, pentru a justifica un atac la adresa guvernului. Un atac girat și încurajat de președintele țării! Asta se numește trădare! Asta este greu de tolerat, oricât de mult ai disprețui actuala guvernare, oricât nu ai reuși să înțelegi jocurile subterane de care președintele Iohannis nu se mai ferește să arate că este conectat.

Aici numai este vorba despre Iohannis, Dragnea, pentru că cele care se întâmplă din orice unghi privești … este împotriva României! Atacul la adresa Guvernului unei țări este inacceptabil într-o democrație, în care votul și alegerile trebuie să determine ierarhia politică, nicidecum violența și intoleranța.

Este o zi neagră pentru România! O zi în care președintele țării a reușit să caște și mai mult segregarea socială, ura românilor împotriva românilor! Aceasta este trădarea de țară!

Despre Dan Tomozei

jurnalist din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.