Domnule Iohannis, a mai murit un om în puşcărie! Aţi aflat?

Aţi aflat, domnule preşedinte Klaus Iohannis? Un om a murit în puşcărie, la fel cum se murea în perioada invaziei sovietice! Acest om, în ciuda propagandei cu iz torţionar, a refuzat să renunţe la onoare, principii, adevăr, motiv pentru care A FOST OMORÂT! Aţi aflat, domnule preşedinte Klaus Iohannis? Cazul Stan Mustaţă nu este primul, poate nici ultimul … Aţi aflat, domnule preşedinte Klaus Iohannis? Aici nu este cu înjurături, cu “jos guvernul”, cu haos generat din calcule meschine, nu este despre confortul personal. Dar … totuşi, asta nu vă interesează?

Este inuman, îngrozitor, aproape te cuprinde frica văzând că preşedintele ţării este imun la emoţiile fireşti ale societăţii. Emoţii despre viaţa şi moartea unui om. Judecătorul Stan Mustaţă a fost eliminat folosindu-se metodele anilor 50-60: umilit public, degradat profesional, etichetat, aruncat în puşcărie, lăsat şi ajutat să se degradeze fizic. Apoi … moartea!

Judecătorul Stan Mustață a fost omorât pentru că a refuzat să nege adevărul!

Pentru actualul preşedinte al României moartea este o trambulină. Contează enorm bazinul electoral spre care se lansează, dar mai ales numărul celor care formează movila gropii comune. Cu cât mai mulţi se sting, cu atât mai plăcută este plutirea în dezumanizare. Peste cadavre urcă numai cadavrele vii, călcând apăsat, oferind explicaţii  dizarmonice, rânjite, scrâșnite: „A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă“.

Miercuri, a murit un singur om: Stan Mustaţă! Mult prea puțin! Un judecător intrat în conştiinţa maselor ca fiind un om corupt!

STAN MUSTAŢĂ NU A FOST CORUPT!

Stan Mustață a refuzat să execute ordinele noii şi odioasei securităţi aservite americanilor,  iar pentru asta a fost executat. Un judecător onest judecă numai pe probe, probe care lipseau. În cazul Telepatia”, similar cazului “Zambaccian”, la dosar nu au existat probe irefutabile care să confirme acuzaţiile! Însă, pentru că trebuia să avem corupți la nivel înalt, Voiculescu și Năstase au fost executați. Nu sunt singurii!

Modul în care judecătorul Stan Mustaţă a murit este similar unei execuţii. A fost lăsat să moară, a fost ajutat să moară!

Domnule Iohannis, a mai murit un om în puşcărie! Indiferenţa cu care vă exprimaţi în faţa tragediilor individuale vă face neom. Cei mai mulţi am înțeles că vă interesează numai tragediile în grup, în #colectiv …

Domnule Iohannis, a mai murit un om în puşcărie! Aţi aflat?

Sau veţi afla la momentul politic … oportun! Atunci veți reproșa guvernului că nu a schimbat mai repede legile inumane ale justiției, modificări împotriva cărora astăzi scrâșniți enervant de oportunist, aidoma unui politruc preocupat de beneficiile personale.

P.S. – Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a solicitat anchete în penitenciarele Rahova, Jilava şi Giurgiu, după moartea fostului judecător Stan Mustaţă

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.