Judecătorul Stan Mustață a fost omorât pentru că a refuzat să nege adevărul!

Comisarii sovietici au schimbat doar uniforma și originea, astăzi sunt îmbrăcați în costume la modă, în loc de cizme au pantofi din piele fină, și vin de la Bruxelles și Washington pentru a da ordine la București! În locul pistoalelor folosesc legi confuze și executanți-criminali locali pe care îi premiază în văzul lumii pentru serviciile aduse distrugerii României! Rezultatul este același: OAMENII FĂRĂ VINĂ MOR ÎN ÎNCHISORILE DIN ROMÂNIA!
Judecătorul STAN MUSTAȚĂ (foto), fost preşedinte al Secţiei a II-a penală de la Curtea de Apel Bucureşti, este ultimul din lista crimelor justiţiei din România democratică, ţara în care Adevărul, Dreptatea, Compasiunea, Umanitatea, Bunul simţ, au devenit clişee de dicţionar prăfuit. România este în stare de asediu mocnit …

STAN MUSTAȚĂ a fost reţinut, arestat, condamnat, încarcerat şi omorât pentru că a refuzat să judece strâmb într-un dosar politic!

STAN MUSTAȚĂ a ajuns dintr-un reputat judecător, un condamnat penal, pentru că nu a acceptat să renunţe la demnitate şi onoare!

STAN MUSTAȚĂ a fost torturat psihic şi fizic până a murit, pentru că a avut curajul să se împotrivească unui sistem criminal posibil în democraţie! Refuzul asistenţei medicale specializate se numeşte CRIMĂ! O crimă care se adaugă procesului criminal în care a fost târât!

JUDECĂTORUL STAN MUSTAȚĂ a fost distrus, iar odată cu el familia sa, pentru că a ales să judece pe probe, nu la comanda torţionarilor de modă nouă reprezentaţi de statul paralel din România coordonat din exterior!

* * *

Eu vă blestem în numele vieţii
Pe care-o ducem demni şi îndârjiţi:
Să nu puteţi să râdeţi, nici să plângeţi,
Să nu puteţi urî, să nu iubiţi!
Să n-aveţi noapte şi nici zi cu soare,
Să n-auziţi nici să rostiţi cuvânt,
Să duceţi traiul pulberii hoinare
Şi-al nourilor fugăriţi de vânt!

Blestem, de Nicolae Labiş

Mai zilele trecute, un alt temerar care a rămas vertical în faţa statului paralel, fostul deputatul Ion Stan, a murit. Se moare în România şi se va mai muri nevinovat …

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din presa românească, România. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Judecătorul Stan Mustață a fost omorât pentru că a refuzat să nege adevărul!

 1. dumitru spune:

  „Stan Mustaţă a murit în urma unui infarct miocardic, în timp ce se încerca o dializă” …. intre timp postezi din Labiş, si incerci sa sensibilizezi! unde sunt articolele despre cum se moare in spitale? despre autostrazile mult promise, despre baronii locali ?

  • Dan Tomozei spune:

   Să ne concentrăm, puțin … Aici este despre o tragedie! Doar despre tragedia judecătorului Stan Mustață. Este atât de simplu, pe cât este de tragic! Dacă ne concentrăm, rămânem în echilibru. Puteți amesteca orice cu orice, dar în acest caz ați greșit locul.

  • Acum cind ordinea constitutionala este atacata de binomul SRI-DNA, care slujeste unor interese straine care urmaresc aruncarea Romaniei in haos (chiar razboi civil daca se poate….) voi cei din gruparea #retard v-ati trezit ca va trebuie spitale,scoli si autostrazi…
   Dar cind basul vostru,ca ministru al transporturilor in 1999,a spus ca Romania nu are nevoie de autostrazi, nu ati spus nimic, atunci totul a fost in regula….

 2. Rasvan Roceanu spune:

  Dan Adamescu a patit la fel: daca nu a vrut sa semneze niste denunturi dictate de altii a fost lasat sa moara cu zile. Din pacate metoda este eficienta: marea majoritate a celor care sunt pusi in situatii ca ale lui Muststa sau Adamescu sunt pregatiti sa faca imediat ce le se spune, pentru ca „au bagat la cap”.

 3. ion spune:

  si cand lua 6000 de euro spaga ca bani de buzunar cum era?
  criminal.

  • Dan Tomozei spune:

   Stimate domn, sunt convins că eşti responsabil şi poţi proba afirmaţia. Altfel, nu faci decât să te încadrezi în categoria celor care jubilează în faţa sufetinţei, în faţa tragediei!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.