BEIJING | Funcționari sancționați pentru nerespectarea obligațiilor COVID-19

Trei oficiali din cadrul administrației Beijing au fost sancționați pentru nerespectarea obligațiilor de serviciu privind controlul epidemiei COVID-19, fiind demiși din funcțiile administrative și sancționați pe linie politică, au anunțat autoritățile capitelei chineze.

Între cei sacționați se regăsesc directorul-adjunct al administrației pentru supravegherea piețelor din districtul Fengtai, directorul-adjunct al comitetului pentru sănătate din districtul Fengtai și șeful-adjunct al orașului Huaxiang din cadrul districtului Fengtai, cu toții primind avertismente dure în interiorul partidului.

Comisia de sănătate din Beijing a raportat, joi, 13 noi cazuri COVID-19, toate cu transmisie locală, numărul total al infecțiilor ajungând la 269 după data de 11 Iunie, când a fost depistat primul caz.

La nivelul întregii Chine, sunt înregistrate un total de 14 cazuri noi cu transmisie locală: Beijing 13 și Hebei 1 (provincie învecinată Beijing).

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.