România reintră în blocaj, Wuhan a revenit la normalitate!

Cuvintele sunt de prisos. Faptele și realitatea vorbesc de la sine. Este inutil să argumentez de ce în China epidemia COVID-19 a fost pusă și este ținută sub control, și de ce în România situația este întreținută și prezentată ca fiind dezastruoasă.

Pe scurt. Epicentrul focarului Sars-Cov-2 (COVID-19) – Wuhan a reintrat în totală normalitate. Cea mai bună dovadă este evenimentul sportiv organizat duminică la Wuhan Sports Center, acolo unde peste 5.000 de spectatori au asistat la un meci de baschet caritabil.

A fost primul eveniment care a redat spațiului funcțiunea originală, după ce în primăvara acestui an centrul sportiv a fost transformat în spital improvizat (foto jos).

Astăzi, statistica oficială arată că în zona continentală chineză ne aflăm în cea de-a 52-a zi consecutivă cu ZERO CAZURI de transmitere internă COVID-19.

De asemenea, numărul total al cazurilor înregistrate în zona continentală a Chinei este de 85.489, cu 376 de pacienți asimptomatici și 4.746 de decese de la declanșarea epidemiei.

De partea cealaltă, România continuă marșul sinucigaș social și economic, autoritățile de la București demonstrând cu fiecare zi incapacitatea de a acționa eficient în fața pandemiei! Este clar că pentru președintele Iohannis și guvernul său liberal, ținta sunt oamenii, nu virusul transformat în armă împotriva românilor și economiei românești.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, România, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.