Un tâlhar nenorocit!

Cu cât te laudă mai tare SUA și UE, cu atât mai mult trebuie să te privești mai atent în oglinda realității, pentru ca nu cumva să te îmbeți cu apa clocită cu care partenerii strategici (!?) caută să te îmbrobodească exact ca pe ultimul prost al planetei.

Tâlharul Adrian Zuckerman, trimis de SUA la București pentru a se asigura că guvernarea și președinția rămân la stadiul de permanentă umilință, nu contenește să se comporte ca un vechil: dă ordine, dă direcții, cere și acuză. Totul în limitele înguste ale educației specifice tâlharilor cu protecție “de sus”. Câtă vreme Zuckerman scoate din bugetul României zeci de miliarde de dolari pentru a îngrășa multinaționalele americane, este util celor care decid peste Atlantic.

În timp ce România este dusă în fundul prăpastei, acoperită și sufocată de zecile de miliarde de dolari împrumutate fără nicio logică, tâlharul Zuckerman laudă guvernarea și prevestește Raiul:

De la sosirea mea în România, am vorbit de multe ori despre perioada Renașterii în România. România este pe cale să devină un lider european în domeniul finanțelor, industriei, agriculturii, științelor și artelor. (…) cred cu tărie că România poate fi un lider de talie mondială și un model demn de urmat pentru celelalte țări din regiune și din întreaga Europă.” – Ambasadorul Adrian Zuckerman

Cât de tâmpit trebuie să fii ca să înghiți aceste baliverne? Cât de nenorocit trebuie să fii ca să te lași ghidat de un tâlhar, doar pentru a te menține la putere, guvernând împotriva intereselor propriului popor și propriei țări? Cât? Exact cât demonstrează guvernarea Iohannis-PNL … limita este cerul!

Pentru a deveni lider mondial și galactic, tâlharul Zuckerman dă indicații prețioase: România trebuie să vând tot străinilor, să privatizeze și ce a mai rămas în proprietatea țării.

Astăzi, România are cel mai mare număr de companii deținute integral de stat din Europa – peste 1200. Are și cel mai mare număr de companii deținute parțial de stat. România trebuie să continue cesionarea și calea către privatizarea completă.” – Ambasadorul Adrian Zuckerman

Iar după ce se va privatiza complet, România mai are de făcut un singur pas spre succesul universal: privatizarea ordinii și Justiției! Pentru că ce altceva înseamnă decizia de a pune justiția și dreptatea unei țări la mâna unei organizații private cum este International Justice Mission, care se va ocupa de … traficul de persoane din România!

Avem copii și maturi dispăruți, cazuri în care regăsești frecvent suspiciuni ale implicărilor americane, cazul “Sorina – Caracal” fiind elecvent pentru binefacerile implicărilor Departamentului american pentru Justiție și Biroului Federal de Investigații (FBI): totul este acoperit, blocat, trecut sub maxim secret.

Și iar vine tâlharul să laude guvernul slugilor Iohannis-PNL:

Din nefericire, acest guvern a primit moștenire un sistem cu politici deficitar concepute, corupție și rețele infracționale care i-au pus bețe în roate la fiecare măsură luată. Acest guvern a lucrat cu diligență, cu ajutor din partea Statelor Unite, pentru a corecta răul făcut în trecut.” – Ambasadorul Adrian Zuckerman

Am mai spus … din punct de vedere cultural, ce face SUA în Europa de Est este similar stalinismului. În mileniul III, pe lângă ștergerea memoriei și culturilor locale, americanii distrug economiile, societatea și clasa politică. Nu o mai fac la fel ca în Al Doilea Război Mondial, cu bombele aruncate de-a valma peste industrii și orașe lipsite de apărare. O fac prin impunerea dictaturii politice și corupției îmbrăcate în spoiala numită democrație. Toate se întâmplă în complicitate cu țările vest-europene, această mare familie a Uniunii Europene, o altă cangrenă pe trupul bătrânului continent.

Fără îndoială, în cele din urmă, Istoria va consemna adevărul și realitatea acestei perioade de acută degradare adusă de Occident în numele drepturilor și libertăților minorităților. O perioadă începută în 1990 și care probabil va mai dura zece ani, până la orizontul schimbărilor care vor impune o nouă ierarhie, o nouă ordine și o nouă abordare la nivel global!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, EU Centrală şi de Est, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Un tâlhar nenorocit!

  1. Pingback: NU UITATI ROMANI.DOCTOR INFECTIE! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: Doctor Infecție! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.