Iohannis laudă complicii tragediei de la „Matei Balș”!

După mai bine de șase ani de, deranjat din hibernare de o nouă tragedie, președintele Klaus Iohannis așteaptă o … idee! O idee care să producă reformă într-un sistem medical pe care l-a pasat pe mâna samsarilor care fac miliarde din viața și moartea românilor.

Pentru a spulbera orice urmă de normalitate, Iohannis laudă medicii, asistentele și întregul personal medical, care „au fost și rămân eroii mei”! Numai că acești eroi sunt criminalii complice la tragedia de la Piatra Neamț și acum de la „Matei Balș” din București!

Cum să lauzi pe cineva care zeci de minute nu observă un incediu devastator? Zeci de minute necesare pentru ca un pacient să ajungă să fie carbonizat! Totuși, Iohannis declară că la „Matei Balș” … „s-a reacționat extrem de rapid”.
Cum să lauzi un sistem care produce tragedii pe bandă rulantă: de la refuzul primirii bolnavilor în spitale, până la închiderea în saloane și lăsarea nesupravegheați a pacienților?

În mod cert, Klaus Iohannis este bolnav în relația cu realitatea românească și tragediile care încep să atârne tot mai greu pe imaginea unui președinte care confirmă ceea ce știm cu toții: promovat de insterese străine, acționează doar pentru a salva aparențele unui incapabil!

Deranjat din drumul săptămânal spre Sibiu, Iohannis a oprit coloana oficială la spitalul eroilor săi, unde, din nou, fără să gândească!

De la tragedia produsă la „Colectiv”, Iohannis este vinovatul moral al prăbușirii sistemului de Sănătate din România. Un sistem pe care îl observă doar când este … bine ars. Când pacienții sistemului ies din saloane carbonizați sau arși, după zeci de minute de indiferență criminală a „eroilor din prima linie”. „Eroi” care ar trebui să își supravegheze 24/24 pacienții, nu să-i închidă în saloane ca pe condamnații la detenție!

În tot anul 2020, Iohannis l-a avut la Sănătate pe Relu Tătaru (PNL), cel care prin intermediul afacerilor de familie a contribuit la specula cu materiale medicale de protecție anti-pandemice! În ciuda probelor prezentate public, Iohannis nu a cerut demiterea lui Tătaru. Poate pentru că nu era de la PSD.
Tătaru a rămas în funcție și după tragedia de la Piatra Neamț, unde zece pacienți au murit în urma … unui incendiu, iar un medic a ajuns în stare gravă.

Din Noiembrie 2020 se caută un responsabil pentru moartea celor zece pacienți. Tătaru a plecat de pe funcție fără să plătească nici măcar politic!

În noul lui guvern, Iohannis l-a reciclat pe tânărul criminal al sistemului medical românesc Vlad Voiculescu (USR), cel care a pus la pământ rețeaua de transplant din România și care a drenat zeci de milioane de euro din bugetul național spre companiile medicale private (mai ales din străinătate). Se întâmpla în primul mandat al lui Iohannis!

Voiculescu are o singură și puternică legătură cu sistemul de Sănătate: afacerile! În rest, ZERO capacitate de înțelegere pentru sistemul sanitar românesc și specificul populației cu proleme de sănătate din România!
Acest mercenar confundă România cu Austria, iar sistemul medical românesc cu cel vienez, unde se tratează toți miliardarii și afini de securiști.

După tragedia de azi, de la Spitalul „Matei Balș” din București, Voiculescu nu are remușcări, rămâne în funcție, pentru că un individ lipsit de caracter și morală nu are cum să demisioneze!

În fond, Voiculescu a revenit la Ministerul Sănătății cu o misiune clară: demolarea rețelei medicale de stat și pentru a privatiza sistemul de sănătate.

În stilul imbecil, Iohannis și Voiculescu se urcă pe cadavre așa cum au făcut la „Colectiv”, pozează așezându-se în fața tragediei.

Iohannis constată că … „situația se repetă cumva. Am avut, nu demult, o tragedie la Piatra Neamț, avem acum aici, la „Balș”, această tragedie, au fost incendii mai mici la alte spitale …”.

Însă toate acestea se întâmplă sub mandatul lui, sub miniștrii lui, iar tot ce face el este să constate că „situația se repetă cumva” și că așteaptă de la ministrul Sănătății – adică lui Voiculescu – „cât de curând, primele idei”, pentru a putea demara reforma în sistem!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Iohannis laudă complicii tragediei de la „Matei Balș”!

  1. Pingback: ROMANI,FITI MANDRI CA ATI VOTAT DEMOLATORII ROMANIEI ,NU VA MAI PLANGETI DE O TARA CONDUSA CU ZERO CONSTIINTA,BUCURATI-VA CA HAMSTERII LUI JOHANNIS FAC PRAPAD VANZAND PAS CU PAS BUCATI DIN ROMANIA! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: „Intelectualii publici” nu văd morții lui Iohannis de „cordonul sanitar”! | Octavpelin's Weblog

  3. Pingback: O țară condusă cu ZERO CONȘTIINȚĂ! | Octavpelin's Weblog

  4. Pingback: Johanis bate câmpii mai departe, pe altă lume - Ion Coja

  5. FELICIATRI, SUNTETI UN PATRIOT ADEVRAT SI UN GAZETAR ADEVARAT. UN GAZETAR ADEVARAT ESTE CONSTIINTA SI GURA PRIN CARE SE EXPRIMA POPORUL SAU !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.