COVID-19 | China raportează UN SINGUR CAZ de infecție cu transmitere locală!

După două săptămâni în care autoritățile chineze au depus eforturi pentru a pune sub control focarul depistat în orașul Ruili, provincia Yunnan, China raportează astăzi un singur caz de infecție cu transmitere locală Covid-19 în zona continentală! Testările în masă aplicate la Ruili au depistat un nou caz, totodată singurul în zona continentală chineză.
În ultimele cinci zile de raportare (9-13 Aprilie 2021), în zona continentală chineză numărul cazurilor de infecții Covid-19 cu transmitere locală este de 4!

De asemenea, astăzi au fost raportate 11 cazuri Covid-19 de import, la persoane depistate în urma testării la intrarea în China, și 12 cazuri asimptomatice.

Raportările generale la nivelul întregii țări arată că de la începutul epidemiei, astăzi, China raportează un total de 103.165 cazuri, din care 97.815 au fost recuperate, iar în 4.845 cazuri a fost înregistrat decesul.

În ultimul an (din 17 Aprilie 2020 când au fost actualizate datele statistice la Wuhan), în China au fost înregistrate 352 de decese asimilate Covid-19!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.