„Acordul lui Iohannis” – ACORDUL PREDĂRII NECONDIȚIONATE!

În cele patru pagini ale ACORDULUI POLITIC NAȚIONAL pentru consolidarea parcursului european al României, care sub semnături are doar două pagini (!?), președintele Iohannis și cei patru lideri ai partidelor de opoziție s-au jurat să prea România „partenerilor” SUA și UE! O predare necondiționată și fără nicio urmă de protest în fața modelelor și convingerilor străine, fie că vorbim de respingerea credinței, familiei tradiționale, eliminarea istoriei și culturii românești din educația tinerelor generații, fie că vorbim de eliminarea afacerilor și companiilor românești, pentru a face loc multinaționalelor și intereselor străine!
Cum altfel poți citi pasajul final al Acordului care deși vorbește despre consolidarea parcursului european, nu abordează sub nicio formă temele Schenghen și Europa în mai multe viteze?

Acordul lui Iohannis„, asta au semnat necondițional liderii PNL, USR, PMP și ProRO! O hârtie care va avea valoare doar peste câteva zeci de ani când istoricii vor dori să înțeleagă cum a ajuns România (din nou) o colonie exploatată exclusiv în interesul forțelor hegemoniste!

Aveți curiozitatea și lecturați documentul prezentat public de Administrația Prezidențială. Dincolo de faptul că are patru pagini, nu doar două câte ne prezintă președintele Iohannis în poze, documentul este unul ANTI PSD, axat pe tematica legilor justiției. Altfel spus, „Acordul lui Iohannis” este un proiect electoral inventat pentru a reîncărca armele cu care este atacat actualul guvern. Mai mult, „Acordul lui Iohannis vine să INVENTEZE ANTIEUROPENISMUL, identificat de Iohannis în PSD și promovat ca politică de stat!

Acordul lui Iohannis” devoalează nevoia președintelui României de a face demonstrații de obediență în fața UE și SUA, în fața cărora se obligă să nu se exprime contrar „în direcția respectării pe deplin a principiilor, valorilor europene, a drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor„. Asta putând însemna că România trebuie să renunțe la modelele tradiționale, la credință, la tot ce este nevoie pentru a face din România un spațiu străin.

Eliminarea oricăror ingerințe politice în actul de justiție reprezintă fundamentul unui stat de drept” din „Acordul lui Iohannis” vizează inclusiv dosarele președintelui Klaus Iohannis și ale soției Carmen Iohannis? Este o întrebare la care fiecare merită să avem un răspuns!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la „Acordul lui Iohannis” – ACORDUL PREDĂRII NECONDIȚIONATE!

  1. Pingback: MORI CÂNE? | Octavpelin's Weblog

  2. xaeus spune:

    Acesti neoameni nu reprezinta Romania. Ei trebuie judecati pentru subminarea economiei si inalta tradare.

  3. Pingback: Alianţa vânzătorilor de țară: PNL, USR-PLUS, Pro România și PMP |

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.