Cazul “SORINA”, ABC-ul unui stat deraiat!

Voi fi scurt, pentru că se vorbeşte mult, dar nu se face nimic CONCRET!

1. Unde au fost PĂRINŢII din poliţiştii şi mascaţii care au însoţit-o pe procurorul răpitor de copii? Cum au rezistat reacțiilor umane în fața agresării unui copil, în condițiile în care știau că sunt acolo pentru o percheziție?

2. Unde au fost PĂRINȚII din bărbatul și femeia care au adoptat-o pe Sorina, când priveau cum fetița este târâtă și lovită în curtea casei și pe stradă, în fața mașinii în care „americanii” își așteptau dreptul?

3. Unde au fost PĂRINȚII din instituțiile statului român, de la administratorul dosarului Sorinei, până la judecători, guvernanți, preşedinte? În mod firesc, premierul și ministrul de resort nu au cum să știe de fiecare caz în parte, însă odată ce au aflat constat că se poartă cu zece perechi de mănuşi ca nu cumva să supere nici cu o vorbă abuzatorii: părinţii adoptivi!

COPILUL ȘI PROCURORUL!

Am mai spusCine a născut un copil, cine a crescut un copil, cine a numărat orele nopților și zilelor cu gândul la copilul său, nu trăiește în iluzii, ci în Credință! Credința că, mâine, copilul va duce mai departe bucuria vieții, cu șansa și neșansa oferite de soartă.
Degradarea socială şi economică, avalanşa proastelor modele externe suprapuse peste impostura tradiţională autohtonă, duce România în situaţia de a ridica redute în interior, pentru a proteja o valoare a fiinţei naţionale: FAMILIA! Dacă putem amâna anormalul să devină normal, haideţi să o facem, să nu lăsăm excepţiile să devină regulă.

Mulțumim, Rovana Plumb!

România este măcinată din interior de Piţurci şi Dănileţi, de Macovei şi Koveşei, de Iohannişti şi Orbani, selectaţi şi educaţi să execute contra cost, dar niciodată pentru România. Ei sunt puţini și fără scrupule, motiv pentru care conduc o ţară cu populaţie mioritică!

Sorina a fost smulsă din casa în care era fericită, la fel cum mieii sunt smulși de la țâța oii pentru a fi tăiați, oricât ar striga, oricât s-ar zbate!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cazul “SORINA”, ABC-ul unui stat deraiat!

  1. Pingback: CAZUL „SORINA SI MUTENIA PAMANTULUI! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.