Doctor Infecție!

Le știe pe toate! Și este normal să fie așa, pentru că a descoperit până și motivul pentru care noaptea este … întuneric. Doar este profesor de fizică de școală generală. Cum să nu știe?

Se bagă în absolut orice! Și iarăși este normal să fie așa, pentru că a intrat în case care nu i-au aparținut și avem dovada că nu a pățit absolut nimic. Doar este dator statului 340.000 de euro. Cum să nu se bage?

Este specialist în COVID-19! Și cum să nu fie, câtă vreme sub „măiastra” lui conducere România este în vârful ierarhiei? Este drept că Doctor Infecție a uimit prin sinceritate împărțind meritele. El și guvernului lui iau decizii, taie și spânzură, conduc țara, dar vinovat este PSD! Pentru că “(…) din ultimii 30 de ani, 20 şi ceva de ani România a fost condusă de PSD, care a avut o politică în domeniul sanitar proastă, foarte proastă”, spune Doctor Infecție.

Sub perfecta, premiata și medaliata conducere a Doctorului Infecție, România se prăbușește economic, social, medical, educațional, în timp ce nivelul de siguranță al cetățeanului a devenit critic. Firește, vinovată este mârțoaga PSD care cu cât este mai lovită și încărcată cu balast, cu atât Ciolacu se roagă să primească picioare în coastele prin care se citesc gradele … imposturii!

Guvernul PNL a dus și continuă să afunde România în dezastrul. Și? Doctor Infecție este mulțumit, chiar fericit …

Din fericire, acum în pandemie, este PNL la guvernare și împreună cu mine căutăm și găsim măsurile adecvate, găsim proiecte, găsim oportunități pentru a preveni răspândirea acestei boli și pentru a găsi metodele cele mai bune pentru a trata bolnavii.” – Doctor Infecție

Cât de adecvat este Doctor Infecție la realitatea tot mai sumbră aproape că nu mai contează. Cu PNL la guvernare și Doctor Infecție la președinție, duet aflat sub directa coordonare a tâlharului nenorocit american, România merge spre dezastru. Un dezastru care în mod firesc trebuie continuat nu doar cu organizarea alegerilor în Decembrie cu orice chip, ci mai ales cu PNL la putere. Pentru că Doctor Infecție știe din Octombrie cine va fi învingător:

Iar despre cine va câștiga alegerile, eu cred că alegerile vor fi câștigate de PNL.” – Doctor Infecție

Țara este sufocată de epidemie, de sărăcie, de interdicții și lipsă de soluții, de minima speranță în ziua de mâine … și cu toate acestea, Doctor Infecție este, așa cum declară, fericit că EL și guvernul lui este la putere!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, Din presa românească, Europa, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Doctor Infecție!

  1. Pingback: Iohannis”MENGELE” a primit o poreclă… în China: ”Doctor Infecție”! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.