FOTO – Concert de Magnolia la Beijing, 2015

Concert de Magnolie la Beijing 20Primăvara este pe final în capitala Chinei, parcurile din Beijing redevenind aglomerările de frumos, bucurie și liniște. De câteva zile, aroma „pădurilor” de Magnolia schimbă aerul cartierelor spre bucuria milioanelor de localnici.

A Concert de Magnolie la Beijing 3A Concert de Magnolie la Beijing 9A Concert de Magnolie la Beijing 19A Concert de Magnolie la Beijing 22A Concert de Magnolie la Beijing 23A Concert de Magnolie la Beijing 24Concert de Magnolie la Beijing 1Concert de Magnolie la Beijing 2Concert de Magnolie la Beijing 4Concert de Magnolie la Beijing 5Concert de Magnolie la Beijing 6Concert de Magnolie la Beijing 11Concert de Magnolie la Beijing 12Concert de Magnolie la Beijing 13Concert de Magnolie la Beijing 14Concert de Magnolie la Beijing 15Concert de Magnolie la Beijing 16Concert de Magnolie la Beijing 17Concert de Magnolie la Beijing 18Concert de Magnolie la Beijing 21

REFERINȚE >>>
FOTO – Primăvara la Beijing, concertul parcurilor înflorite, 2015
Simfonia lalelelor în Parcul Zhong Shan din Beijing, 2014
Bujori în Parcul Jingshan din Beijing, 2012
Lalele în Parcul Zhongshan din Beijing, 2012

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Descoperind China, Fotografii de poveste, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.