Nici măcar demisia de onoare nu vă mai poate fi de folos!

Klaus Iohannis, acoperind inima cu manaAcum, când lumina vă arată tot mai bine caracterul, capacitatea de lider, umanitatea și demnitatea, nici măcar demisia de onoare nu vă mai poate fi de folos.

Când vă preocupă mai puțin România reală și căutați să o transformați după chipul și asemănarea dumneavoastră sufletească, încercați să înțelegeți domnule președinte Klaus Iohannis că acest popor este format în zdrobitoarea majoritate din oameni care au în trupuri sânge de martiri.

Politică pe cadavre carbonizate

Un neam care, fie că istoria le-a spus daci, valahi sau români, a rămas la locul lui, la el acasă, pentru a-i primi cu îngăduință pe toți, fie oameni buni, fie hoți. Poporul acesta, de mii de ani, îi primește pe toți cu îngăduință, chiar dacă mulți nu fac altceva decât să vină și să prade, crezând că vor fi mai fericiți timp de o viață.

Domnule președinte Iohannis, când vă preocupă să aveți guvernul dumneavoastră sau să vă luați înapoi țara, cu certitudine vă scapă un detaliu cât România: deși suntem la noi acasă, deși tolerăm și îndurăm mult, în codul nostru genetic este înscrisă existența de când lumea. Pentru noi, cei care nu ne-am lăsat pervertiți și tresărim în tăcere la auzul numelui România, nu ne veți înfrânge și nici păcăli, niciodată! Chiar dacă acoperiți cu palma locul în care știți că aveți o inimă biologică.

Domnule președinte Iohannis, tot mai mulți români încep să vă privească cu milă, pentru că noi nu știm să urâm. La noi, blestemele nasc din lacrimi de mame care își duc copii la groapă și din scrâșnetul taților care nu și-au uitat rolul de cap de familie. De asta, timpul președinției Iohannis, cinci sau zece ani, nu contează decât pentru dumneavoastră și pentru cei cărora le sunteți util, chiar dacă nu și idiot.

Cine ascunde probele din “Colectiv”?

Domnule președinte Iohannis, odată cu tragedia din Colectiv ați trecut o graniță care nu se trece în relația cu poporul român. Toți cei care s-au cocoțat pe cadavrele copiilor acestui pământ au ajuns rău, pentru că viețile românilor, deși nu sunt cele mai fericite, sunt iubite în credință și iertare.

De acum, odată ajuns prizonierul propriilor erori umane, sunteți condamnat să trăiți în fața unei țări purtând eticheta de hoț de case, de om care timp de peste 15 ani ați călcat sufletul și liniștea celor pe care ați dorit să-i aruncați în stradă, folosindu-vă de funcția și influența publică.

Are Iohannis mâinile murdare de sângele celor din “Colectiv”?

Domnule președinte Iohannis, ați ajuns președintele unei țări pe care nu o înțelegeți. Încercați măcar să nu mai contribuiți la mutilarea ei exploatând și scobind inutil soclul pe care s-au ridicat spre eternitate trupurile martirilor români.

Din păcate, domnule președinte Iohannis, ca dumneavoastră au mai fost conducători în această țară. Mulți, foarte mulți!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Nici măcar demisia de onoare nu vă mai poate fi de folos!

  1. ION Bugan spune:

    Iohannis are maine murdare de sangele copiiilor nostri care au pierit in chinuri groaznice pentru a-si face guvernul lui sa zica DA , Rosia montana ; DA padurile Da ‘ Petrolul si pamantul natiei noastre udat cu sangele bunucilor si strabunicilor nostri . Cu toti trebuie sa actionam sa-i cerem demisisa si adus in fata justitiei .

  2. Pingback: Exclusiv24.net – Klaus Iohannis criticat aspru! „Nici măcar demisia de onoare nu vă mai poate fi de folos!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.