Societatea civilă … la ordin!

Promotorul urii a sunat adunarea societăţii civile selectate pe bază de principii şi convingeri comune. La ordin, societarii au răspuns ordinului, au pozat şi … au plecat la fel cum au venit: imposibil de scos din sentimentul de ură, imposibil de desprins din substanţa politică în care s-au înglodat! Iohannis şi societatea lui civilă, nu are o problemă de conştiinţă publică, ci una de obsesie politică: PSD!

Fără să mai facă un minim efort pentru a escamota realitatea, preşedintele României este gata să arunce pe apa sâmbetei 20 de milioane de euro pentru a creşte ura împotriva PSD, eventual pentru a diminua procentele acestuia în alegerilor europene!
Impostorul de la Cotroceni mimează Democraţia înconjurându-se cu impostori catalogaţi „societatea civilă”, fără ca nimeni să îl poată opri din această mascaradă. 

Toţi oamenii de serviciu ai preşedintelui!

Cine sunt societarii veniţi la ordinul lui Iohannis? Este suficient să o numeşti pe Cristina Guseth – imbecila care a visat să fie ministru al Justiției în guvernul tehnocrat Cioloș, pe Mădălina Roșca – indecisa între profesia de jurnalist și maniac protestatar #rezist sau pe bugetarul Radu Vancu – de la „Vă vedem din Sibiu”, pe chiloțarul de la metrou Florin Bădiță – „Corupția Ucide” etc.

SEPARATISTUL DE LÂNGĂ NOI!

Absolut toți sunt obsedați de o singură idee, hai două: 1. JOS PSD! și 2. LA PUȘCĂRIE! Iată esența referendumului propus de aberantul președinte care se străduie de mai bine de patru ani să distrugă România!

Bolnavul de putere de la Cotroceni, înconjurat de mini-haitele posedate de ură îmbrăcate în uniforma societăţii civile la ordin, este interesat de lege şi domnia legii la fel cum #rezistenţii vor procese echitabile.

Dacă la prima întâlnire cu „societatea civilă”, din 6 noiembrie 2015, Iohannis a micţionat cu boltă peste opţiunile celor prezenţi, la ultima întâlnire, de ieri (26 martie 2019) … a făcut la fel. Acum, ca şi atunci, nu a făcut decât să dea semnalul pentru accentuarea tensiunilor şi faliilor în societatea românească.

DEMAGOGUL ȘI „INFATUAȚII”!

Iată ce înseamnă România lucrului bine făcut!” … ură, dezbinare, sfidarea regulilor democratice şi majorităţii care din păcate asistă pasivă la circul promovat de trădătorul de ţară Klaus Wener Iohannis! Devine tot mai evident că preşedintele României va folosi o prerogativă constituţională pentru a lovi în actuala guvernare, nicidecum pentru a aduce un serviciu țării.

Pe de altă parte, Guvernul PSD-ALDE este incapabil să acționeze și să răspundă în termeni rezonabili! La fel ca în absolut toţi anii de după 1990, PSD nu a făcut decât să „joace” aidoma naţionalei de fotbal … la trecerea timpului. O strategie rușinoasă, indecentă până la stârnirea urii și dezinteresului general!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.