Isterie și panică la 0,001%! Ce veți face la 10%?

Nu mă dumiresc cine este mai lipsit de inteligență: cei care fac agenda socială și media din Europa și România, sau cei care se lasă purtați în turme controlate, spre isterie, panică și un consum haotic de produse alimentare.

Să privim cifrele și tabelul ajutător vizual, pentru a înțelege în ce scenariu acceptă să joace Europa. Datele oficiale arată că Europa are la acest moment o populație totală de 747.636.026. (VEZI AICI)

La această populație, astăzi, 11 Martie 2020, potrivit Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC) avem un număr total de cazuri confirmate COVID-19 de 17.403, iar cel al deceselor de 711!

Și acum matematic!

Rata cazurilor COVID-19 confirmate în Europa este de 0,0023 la suta de locuitori, iar cel al deceselor de 0,0009 la suta de locuitori.
Procentul deceselor din total cazuri confirmate în Europa este de 4,08.

Să mergem pe focarul european COVID-19, Italia.
Țara are 60.461.826 locuitori.

Rata cazurilor COVID-19 confirmate în Italia este de 0,016 la suta de locuitori, iar cel al deceselor de 0,001 la suta de locuitori.
Procentul deceselor din total cazuri confirmate este de 6.21.

Suntem români și ne interesează România.
Țara oficial are 19.237.691 locuitori

Rata cazurilor COVID-19 confirmate în România este de 0,016 la suta de locuitori, iar cel al deceselor este 0 (zero) la suta de locuitori.
Procentul deceselor din total cazuri confirmate este 0 (zero).

COVID-19 | Puternicul și evoluatul Occident tremură, spre mirarea și debusolarea asiaticilor!

Acum, să revenim!

La valori de sub 1% pe general în Europa și în România asistăm la o isterie generalizată coordonată de autorități, instrumentată orbește sau la comandă prin intermediul mass media.

În aceste condiții, vă întreb: Sunteți bine? Mai reușiți să înțelegeți ce se întâmplă cu voi? Dacă la aceste valori sunteți atât de ușor de manipulat, de isterizat, ce se va întâmpla atunci când probleme zdrobitoare se vor abate asupra Europei?

Nu tratați superficial recomandările autorităților!
Dar nici nu deveniți parte într-un scenariu pe cât de prost, pe atât de lipsit de argumente pentru a genera panică, isterie în masă.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.