CHINA | Al doilea avion cu ajutoare a plecat spre Italia

Al doilea avion cu ajutoare pentru Italia a plecat astăzi de la Shanghai către Roma, având la bord și o echipă formată din experți chinezi care vor avea misiunea de a ajuta Italia în combaterea noii epidemii COVID-19, a anunțat Ministerul chinez de Externe. Un aparat Airbus A350, aparținând China Eastern Airlines va duce spre Italia 31 de tone de materiale medicale, inclusiv componente pentru secția ATI, echipamente medicale de protecție și medicamente antivirale.

Ajutorul medical oferite de China cu al doilea avion este colectat la apelul lansat, în urmă cu 48 de ore, de Societatea de Cruce Roșie din China și este oferit de Spitalul Ruijin din Shanghai, alături de producătorii de echipamente medicale din regiunea Delta Fluviului Yangtze și Deltei Fluviului Perlelor (sudul Chinei).

China a livrat astăzi primul avion cu ajutoare pentru Italia

Donațiile includ suficiente materiale pentru a construi 30 de secții ATI pentru pacienții infectați cu COVID-19.

ITALIA | La semnalul de ajutor adresat UE, a răspuns China!

De asemenea, donația cuprinde respiratoare, monitoare, defibrilatoare și aparate de radiografie, toate dotate cu manuale de operare în limba engleză, interfețe de aplicație în limba engleză și adaptoare la limba italiană.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, CORONAVIRUS 2020, Din arhive, Din presa chineză, Europa, Înţelege China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

11 răspunsuri la CHINA | Al doilea avion cu ajutoare a plecat spre Italia

 1. Stefania spune:

  Pai…UE,nu este solitara,nu se ajuta intre ei?!

 2. lunetistu spune:

  Felicitari Chinei ! Le merita din plin .

 3. Petrica Buta spune:

  Pana la urma tot chinezii vor produce medicamente la scara mondiala sau vaccin pentru a trata intreaga lume. America vad ca nu face gesturi asemanatoare.

 4. Mariana Rotariu spune:

  Felicitări poporului Chinez, au dovedit că sant oameni cu suflet mare. Complimenti China.

 5. Natalia spune:

  Respect enorm China!

 6. Hoppie Pittis spune:

  As vrea un link la o sursa din afara Romaniei.

  • Dan Tomozei spune:

   Sunt în afara României, dar puteți găsi linkuri în presa de limba chineză, engleză, italiană. Trebuie doar să faceți un mic efort.

 7. luci spune:

  Asta spune mult despre chinezi.Tot respectul pt ei,pt ce inseamna ei pt intreaga planeta,care depind ei,un popor muncitor,si care merita sa fie printre primele state cele mai dezvoltate.

 8. doina spune:

  din tot sufletul felicit China pentru gestul umanitar, cu atât mai mult cu cât în plină dramă nu puțini din media lumii au arătat-o cu degetul… în vremuri de năpastă conteză omul și nu discursurile… mulțumesc pentru blogul dvs. care îmi permite să am două talgere la balanță.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.