De ce nu ajunge Izoleta la Cotroceni?

Ar trebui să vă fierb și să vă duc cu vorba spre finalul textului, dar, nu! Măcar odată să nu așteptați.

Pentru că Izoleta este o damă cu experiență. Motiv pentru care nu merge niciodată acolo unde nu sunt bărbați! Izoleta preferă masculii, nicidecum fătălăii (licență Dănuța Budeanu)!

Acum, dacă am clarificat asta, să nu uităm că niciodată nu este prea târziu să faci ceva pentru a schimba măcar … aparențele. De asta locatarul de la Cotroceni a făcut primul pas. Inspirând cu boltă, coțăind pe vârfuri ca să-și vadă peste gardul palatului personalitatea care trecea strada, își luă limba de lemn la subsuară și a plecat spre Izoleta.

Numai că, surpriză!

A dat peste mai multe, fapt care l-a descumpănit și emoționat. El toată viața a mimat cu răvășitoarea, acum ce e de făcut? Era singur, fără antrenor, iar Costache tocmai a demisionat.

Brusc, a avut o revelație! Dacă tot nu a plătit cei peste 300.000 de euro datorie la bugetul statului, va face o nou investiție aproape imobiliară. În Izoleta. Șase case, șase izolete, șase ani de mandat. Exact ca la experimentații care o dau din mână: 66 …6, “porți în case”.

Și ăsta nu este decât noul început … Ce răzbunare mai bună poți găsi ca să o umilești Izoleta, dama bună, care nu apreciază decât bărbații?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la De ce nu ajunge Izoleta la Cotroceni?

 1. marilenabara spune:

  Domnule Tomozei,

  in primul rand va multumesc pentru informarea corecta referitoare la aceasta perioada dificila pe care sper sa o depasim, cu ajutorul prietenilor chinezi. Findca cei americani tocmai ce ne-au trimis un email in care ne-a spus pe sleau ca nu ne ajuta cu nimic.

  In completarea celor spune de dvs, am o teorie care completeaza portretul facur de dvs celui care ocupa provizoriu scaunul de presedinte. As vrea pe scurt sa va impartasesc gandurile mele:

  – barbatii germani sunt urati, in marea lor majoritate; asa ca , daca printr-un miracol apare unul mai frumusel, acesta devine „o divinitate” , adulat de toata comunitatea de frauleine si tante; daca priviti poze de tinerete ale lui kwi veti vedea ca el este o asemenea exceptie;

  – pornind de la cele spuse mai sus nu este de mirare ca her wer petrece ore in sir in fata oglinzii, cheltuieste sume impresionante de bani pentru ingrijire corporala, tratamente cosmetice, fitness, hair stilist, manichiura-pedichiura, etc; Cred ca la acest capitol l-a batut si pe Tony Blair. Lucru acesta se poate afla usor daca se verifica registrul de intrari pe poarta palatului Cotroceni, evidenta fiind stricta;
  – in plus, am auzit zvonuri inca de pe vremea Sibiului (neconfirmate total) ca al nostru presedinte , fascinat de cultura hollywoodiana, avea / are profesor de dictie, miscare scenica, arta actoriceasca; cred ca domnul Chiriac directorul Teatrului din Sibiu stie ceva;

  – in ceea ce priveste „barbatia” lui este greu de inteles cum se face ca un barbat in floarea varstei , poate sa stea 10 ani departe de nevasta sa ravasitoare.

  Un astfel de om nu poate, nici daca ar vrea, sa fie un lider adevarat!

  Iar werner ne-o dovedeste zilnic, cu iesirile publice, cinematografice goale de continut, pline de forma cu care a pacalit 66,6% dintre romani, orbiti de legenda conducatorului neamt!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.