MAI ESTE SPERANȚĂ ÎN ROMÂNIA!

De departe de țară, am fost alături de cei care duminică seara au fost în Piața Victoriei din București, urmărind transmisiunile în direct pe Facebook, spre rușinea televiziunilor plătite de guvern să tacă și să distorsioneze realitatea! După mulți, foarte mulți ani, România a marcat un eveniment al OAMENILOR LIBERI! Mii de oameni au ieșit în stradă să strige: LIBERTATE, JOS GUVERNUL, PRESA SĂ-ȘI DEZLEGE LESA!

În sfârșit, în România s-a auzit vocea rațională a celor care nu contestă existența noului coronavirus, dar care nu acceptă să fie transformat într-o armă a celor care subminează democrația, libertățile și drepturile omului! (Foto: Victor Roncea)

Cu o parte din cei care au fost în piață am comunicat pe durata evenimentului, am cerut să mă ajute să fiu cât mai acolo, în singurul loc din România unde azi mai întrezărești speranță, normal, credință și bună-cuviință.

Este uimitor și totodată firesc ceea ce s-a întâmplat duminică seara la București. Uimitor și cu certitudine debusolant pentru întreaga clasă politică. Pentru că dacă serviciile supraviețuiesc, politicienii au viața consumabilelor.

Ar trebui să nominalizez multe persoane, însă voi spune doar atât: Pompiliu Diplan (foto centru). Omul care a inițiat mișcarea ÎnLibertate, omul care a fost amendat cu 5.000 de lei pentru acțiunea din Piața Victoriei.
Alături de el au fost oameni de valoare, dedicați, implicați, oameni care zi de zi își riscă liniștea și viața, se expun și luptă împotriva unui sistem tot mai mult opresiv, decât democratic, tot mai mult opac și corupt, decât normal și onest.

Protestul de duminică seara din Piața Victoriei din București mă face să cred cu tărie că MAI ESTE SPERANȚĂ ÎN ROMÂNIA!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, România, Veşti din China și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la MAI ESTE SPERANȚĂ ÎN ROMÂNIA!

  1. Pingback: Se naște un lider, TICĂLOȘILOR! | Octavpelin's Weblog

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.