O țară de … deștepți!

Prin urmare toți știți că guvernarea este un dezastru, că Parlament a devenit complice la demolarea țarii produsă de Iohannis-PNL prin metoda „Covid-19”! Știți că armata, serviciile, Biserica, la care mai nou s-a alăturat Sănătatea, sunt intrumentele cu care se duce ultimul atac la adresa României și românilor. Prin urmare, toți știți!

Cu toții sunteți la curent, toți știți că pe direcția asta și în ritmul ăsta, singura variantă posibilă este transformarea țării în totalitarism. Prin urmare, știți cu toții!

Deja nu mai aveți dreptul la sănătate, nu vă mai este asigurată, deja dreptul la educație vă este limitat, cât despre credință … ați depășit cu lipsă de reacție închiderea bisericilor, mănăstirilor, cimitirelor! Știți cu toții și asta!

Știți cu toții că de unde tot iei, rămâne nimic, după care urmează haosul, îndatorarea și în cele din urmă vânzarea pe nimic.

Fragmentarea României

Știți că deja majoritatea ați ajuns la fundul sacului, că rezervele s-au terminat, și că iarna va fi cumplită după o toamnă în care mai nimic nu este de pus în hambare și beciuri. Și chiar dacă ar mai fi, cu ce bani veți cumpăra? Dar, știți și asta …

Știți că țara este condusă dezastruos, că guvernarea nu dă semne de preocupare pentru români, că ați ajuns cu un pas în prăpastie … știți, dar nu reacționați!

Posibil să fiu eu cel prost și mai știu încă o mână de oameni, nu mai mulți, care se sufocă urlând pentru drepturile voastre. Posibil să fiu eu cel prost, iar voi, cei mulți și fără reacție să formați încă acea țară despre care curând se va spune că a fost … o țară de deștepți!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.