Îngerii șoselelor în guvernarea Iohannis-PNL!

De la Președintele Iohannis, la premierul Orban (PNL), puterea de la București face eforturi să minimalizele incidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode. De la Serviciul de Pază și Protecție (SPP) – noua securitate, la presa cumpărată cu zeci de milioane de euro, sunt prezentate argumente pro-Bode, vinovat exclusiv fiind șoferul SPP-anonim, fără vârstă și fără grad!

Țin să reamintesc că Președintele Iohannis și Guvernul Orban (PNL) nu fac decât să confirme o situație care devine tradiție.

Asta pentru că Iohannis, Orban și Externele de la București protejează ambasadorul acreditat de România la Beijing, implicat într-un accident rutier soldat cu distrugeri și fugă de la locul incidentului. Am prezentat AICI

Iohannis, Orban și Externele de la București îl protejează pe ambasdorul Vasilică Constantinescu, cel care a dispus reparația în clandestinitate a mașinii cu numere diplomatice.

Mai mult, se pare că Iohannis, Orban și Externele de la București au avizat decontarea reparației mașinii diplomatice, în sumă de peste 5.000 euro !!!

La asemenea sumă, se poate imagina avaria produsă mașinii diplomatice, dar și avaria produsă autobuzului cu care s-a intrat în coliziune.

Cum am spus, Președintele Iohannis și Guvernul Orban – PNL, plus MAE, nu fac decât să impună o tradiție. Pentru că așa cum pentru incidentul produs de ambasadorul Constantinescu nu au fost prezentate PUBLIC informații și clarificări, nici pentru ministrul Bode nu sunt prezentate informații și date oficiale.

Ministrul Bode nu era la volan, însă era în misiune.
Ambasadorul Vasilescu era la volan, se pare că era băut, dar în mod cert a fugit de la locul incidentului, a ascuns mașina avariată … dar a pierdut o plăcuță de înmatriculare. Așa au ajuns autoritățile chineze la poarta Ambasadei României din Beijing pentru a cere date și explicații.

FINAL!

Președintele Iohannis și Guvernul Orban – PNL, plus MAE, nu fac decât să arate fața noii dictaturi care este impusă în România. Ai lor pot face absolut orice, generând pagube la bugetul public, în timp ce românul simplu este bătut, încătușat și amendat pentru că nu poartă o nenorocită de mască sau pentru că se plimbă pe stradă după orele serii.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, China, De departe ... România, Din arhive, Români în China, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la Îngerii șoselelor în guvernarea Iohannis-PNL!

  1. Pingback: NU UITATI ROMANI.Asta este România lui Iohannis: criminală, mitocană, coruptă! | Octavpelin's Weblog

  2. Pingback: Infobrasov.net - Ziarul brasovenilor de pretutindeni

  3. Pingback: România așa zis liberală - Ion Coja

  4. Pingback: COLIMATOR.Asta este România lui Iohannis: criminală, mitocană, coruptă! | Octavpelin's Weblog

  5. Pingback: Asta este România lui Iohannis: criminală, mitocană, coruptă! | Octavpelin's Weblog

  6. Pingback: RADR 2020 … și MAE citește prompterul! | Octavpelin's Weblog

  7. Democratu' spune:

    Cum ar fi procedat vechiul regim in situatii similare ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.