Virusul continuă să atace noaptea … selectiv!

Guvernul României, după doi ani, încă nu este capabil să explice de ce virusul se transmite noaptea, deși Iohannis ne-a luminat încă din 1987 de ce este întuneric … noaptea!

În mărinimia lor, încorsetații și obsedații de dictatură de la București te lasă pe stradă după ora 22 doar dacă … ieși de la meciurile de fotbal și prezinți un bilet de intrare!

Cum au stabilit că virusul nu atacă, prin alunecare, microbiștii care circulă noaptea? Cum au stabilit contactul și dialogul cu virusul ăsta cameleonic? Răspunsurile nu sunt absolut de loc o surpriză. Iată ce a declarat astăzi, din nou, Raed Arafat:

„Noi aplicăm măsurile care se aplică la nivel European”!

„Masca protejează în mod egal cum a protejat până acum, protejează mai departe orice persoană care o poartă când circulă să nu contRacteze virusul”!

„În rest, măsurile vor fi măsuri luate la nivel european …”!

Asta anunță și repetă obositor Arafat, Rafila, Iohannis și toți specialiștii care au transformat România în pușcărie, demonstrând limitele în care au primit ordin să acționeze, să gândească, să vadă realitatea.

La București, nu se mai gândește cu propriul cap, după nevoile și condiții înterne, protejarea românilor și a României devenind o problemă de raportare la ordinele externe. Cui nu îi este clară această situație?

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, EU Centrală şi de Est, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.