Iohannis a înființat în 2022 un grup de lucru care a activat în 2021, în mare secret!

A rezolvat România lucrului bine făcut, a închis România educată, iar acum trece la rezolvat problemele de mediu, folosind avantaje … mașinii timpului! Iată de ce, activitatea lui Iohannis este ținută la  mare secret, deși este un bugetofag, deși se afirmă că este în interes public.

Neobositul președinte Klaus Iohannis anunța, la data de 4 Ianuarie 2020, că „a decis înființarea la nivelul Administrației Prezidențiale a unui grup de lucru pe tema ‘Combaterea schimbărilor climatice: o abordare integrată'”. (Vezi AICI)

Însă, ieri, 10 Ianuarie 2022, același președinte Iohannis ne informa că grupul de lucru ținut la secret a funcționat „începând cu anul 2021” și a reunit „reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Ministerului Educației, ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, ai instituțiilor de învățământ, ai elevilor, ai profesorilor și ai părinților, precum și ai unor ONG-uri cu experiență relevantă„! (Vezi AICI)

Cum așa? Câtă vreme în 4 Ianuarie 2022 eram informați că:

Rezultatele consultărilor din grupul de lucru vor fi prezentate constant publicului și înaintate Guvernului pentru a contribui la fundamentarea strategiilor și planurilor naționale privind schimbările climatice, care trebuie finalizate de Guvern în perioada 2022-2023.

Acceptând că în 2022 se poate merge în 2021 și că în 2022 se poate stabili o listă cu un grup de lucru care a muncit în 2021, de ce nu este prezentată lista membrilor și experților, cu nume-prenume, pregătire, expertiză și în ce domeniu? De ce a fost și este ținută la secret lista specialiștilor care au lucrat pentru Iohannis?
Nu de alta, dar să nu ne trezim exact ca în cazul grupului de specialiști în Covid-19, grup în care absolut niciunul dintre membri nu avea legătură cu domeniul sau pregătirea adecvată pentru a deține calitatea de expert, așa cum erau prezentați de Iohannis și guvernele sale.

Și pentru ca totul să fie într-un total haos spațio-temporal, Administrația Prezidențială ne anunță că „Raportul Educația privind schimbările climatice și mediul în școli sustenabile”, care va fi lansat astăzi în dezbatere publică, fiind „un prim pas pentru a dezvolta concret această strategie”.

Când mai auziți că țara este condusă de unul și de unii care își bat joc, să nu vă mai mirați de haosul vieții cotidiene, de situația României în lume!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.