Bavarezului Weber îi lipsește creierul?

Nu fac decât să reiau cele afirmate în urmă cu puțin timp. Prietenii lui Iohannis sunt dispuși la orice compromis în fața Democrației, Justiției și Adevărului, pentru a-și menține hegemonia peste România! Manfred Weber, exponentul sfidării drepturilor românilor și ale est-europenilor, se remarcă din nou printr-o ieșire anti-dmocratică. Însă, Weber este german, simbolul sfidării, simbolul complicilor la crime nepedepsite, simbolul și etalonul lipsei de decență!

Dacă în Germania și Europa occidental nu își poate permite fără ca să fie dur sancționat politic, Weber se comportă extrem de sfidător și arogant cu România, cu Justiția românească, și afirmă că este “foarte îngrijorat despre știrile privind ancheta demarată împotriva Laurei Codruța Kovesi, candidatul Parlamentului European la șefia Parchetului European. Acest lucru este total inacceptabil în Europa și fără precedent pentru o țară care deține președinția rotativă a Uniunii”.

De la euro-optimism, la bătaia de joc a UE! O MIZERIE!

Mai mult, arogantul Weber trece la amenințări inacceptabile în relațiile dintre două state pretins egale: “Dacă ancheta împotriva dnei Kovesi nu va fi oprită, vom cere o dezbatere în viitoarea sesiune plenară a Parlamentului European. De asemenea, facem apel la PES și la ALDE party să ia atitudine împotriva celor două partide surori din Guvernul României”!

Bavarezului Manfred Weber îi lipsesc … șapte ani şi restul zile!

Când și cum s-a mai exprimat Weber în acest mod, cu privire la o cauză penală? Când și unde și-a mai permis Weber să intervină brutal într-o cercetare aflată în derulare? Cum își permite Weber, acest german cu ștaif și cu pretenții de a ajuns președintele Comisiei Europene după alegerile din luna mai 2019?

Pentru ce nu avem încă o reacție din partea Guvernului de la București în fața acestui tip de abuz politic?
Pentru ce nu există reacții ferme la nivel politic în România, care să spulbere aceste derapaje inacceptabile în ceea ce se numește Democrație, Stat de Drept?

Ori, avem încă odată dovada că Germania și Europa în general, tratează România după bunul plac al intereselor proprii. Cât timp Kovesi a încălcat criminal minimele drepturi ale omului, Justiția românească era bună. Acum, când torționarii de modă nouă sunt chemați să răspundă pentru faptele lor, diverși stipendiați din banul public european vin să ceară socoteală în probleme care nu îi privesc!

Doamna Cristea (Filote) și adevărata corupție în Uniunea EUROPEANĂ!

Vorbesc despre Guvern, câtă vreme deunăzi Manfred Weber se trăgea de brăcinar cu președintele Klaus Iohannis, în cadrul summitului PPE (foto jos) din care face parte PNL, un eveniment politic față de care președintele României trebuia să manifeste măcar echidistanță, necum să se lanseze în tirade la adresa guvernului de la București. Însă, Weber este aliatul liberalilor, a celor care vor cătușe, vor pușcărie, dar numai pentru cei care le sunt adversari, fie că au făptuit sau nu împotriva legii. Restul, cum este Kovesi, oricâte crime au înfăptuit, trebuie să fie neatinști de lege!

De asta întreb: Bavarezului Weber îi lipsește creierul? Pentru că avem deja confirmarea faptului că inimă nu are, câtă vreme nu are compasiune pentru victime, ci numai pentru torționari! Ori asta este exact pe modelul promovat de prietenul său cel mai bun din România, Klaus Iohannis, un alt lipsit de orice reacție în fața abuzurilor DNA-Kovesi!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, EU Centrală şi de Est, Europa, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.