CM QATAR 2022 | Morgan Freeman și Ghanim al Muftah față în față, dar … împreună!

Interesant mesajul transmis în deschiderea Cupei Mondiale (CM) FIFA – Qatar 2022. Observ o serie de specialiști pripiți și cu timbru critic, care se exprimă vădit fără a cunoaște (nici) cultura, simbolurile și mentalitatea arabă. Imaginile video AICI

Suntem martorii unei fracturii de educație care începe să afecteze profund occidentul suficient, superficial și arogant în relația cu lumea exterioară, dar avid de profit, incapabil să observe viteza cu care este depășit de realitatea și schimbările regionale și globale.

CM Qatar 2022 este dovada faptului că banul poate orice. Inclusiv să îndoaie (chiar să umilească) superiorul Occident. Care este replica perfidului și duplicitarului Occident? Penibila reacție lansată în presă despre „controversatul Qatar 2022”, după ce același Occident a contribuit din prima, până în ultima clipă la desemnarea și organizarea actualului turneu final.

Venerabilul Morgan Freeman (85 ani) – un simbol cultural a jucat un rol. Câți l-au înțeles? La fel, puternicul influencer qatarez Ghanim al Muftah (20 ani/foto sus) – un simbol cultural, desemnat ambasador al CM, a jucat un rol. Câți l-au înțeles?

Morgan Freeman și Ghanim al Muftah, față în față, dar … împreună.

Înainte de a judeca, de a emite opinii, nu strică niciodată să înțelegi dincolo de imagini, prejudecăți și frustrări personale.

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Africa, Analize - Comentarii, Multilateralism ... în doi. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.