Ambasadorul Xu Feihong a vizitat filialele ZTE și Huawei România

Ambasadorul Xu Feihong la Insitutul Confucius Bucuresti, februarie 2015Noul Ambasador al R.P. Chineze în Romania, E.S. Xu Feihong a vizitat, zilele trecute, filialele ZTE şi Huawei din România şi Institutul Confucius din cadrul Universității din Bucureşti (foto), unde s-a întâlnit cu angajaţii chinezi, cărora le-a trimis felicitări cu ocazia Festivalului de primăvară – Anul Nou chinezesc, se consemnează într-o postare pe site-ul chinez de socializare Baidu.

Ambasadorul Xu a declarat că întreprinderile chineze sunt direct implicate în promovarea cooperării economice şi comerciale dintre România și China, fiind totodată o platformă de cooperare între China și țările Europei Centrale şi de Est.
În timpul întâlnirii cu reprezentanții Institutului Confucius Xu Feihong a subliniat că profesorii şi studenţii chinezi au rolul de a face cunoscută cultura chineză, pentru a construi podul de prietenie chino-român. (…) Textul integral AICI
Rețeaua chineză de comunicare Baidu ocupă locul trei la nivel mondial în rândul motoarelor de căutare, având câteva miliarde de accesări lunar.

REFERINȚE >>>
Xu Feihong: „România se situează în poarta drumului mătăsii Asia-Europa”
Klaus Iohannis: „Dorim să dezvoltăm, în continuare, ansamblul relaţiilor cu Republica Populară Chineză”
XINHUA – China și România promit să consolideze relațiile
Noul Ambasador al R.P. Chineze în România a depus scrisorile de acreditare
Xu Feihong, noul Ambasador al R.P. Chineze în România
Ambasadorul Chinei: Invităm produsele românești să intre pe piața chineză
Chinese president appoints ambassadors to four countries

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, De departe ... România, Din presa chineză, România, România - China, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.