LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Tricolor

Când vin momente de cumpănă, când nu mai sunt raze de speranță, când vremurile par mai grele, să nu uităm de greul dus de înaintași, de străbuni, de bunii părinți ai fiecăruia dintre români, cei care au trudit pentru ca România să fie patria fiecăruia dintre noi.

Când vom înțelege că jertfa înaintașilor noștri a fost înzecit mai mare, mai grea și mai valoroasă decât zilele pe care noi le trăim, vom ajunge să știm că avem o singură datorie: să păstrăm și să dăm mai departe o moștenire pe care tinerele generații TREBUIE să fie învățate să o cunoască și să o respecte, România!

Numai prin educație, națiunea română va ajunge să capete conștiință de sine, va ajunge să impună și să merite respect internațional.

Fiecare dintre români are datoria să privească adevărul în față, să renunțe la minciună, ipocrizie, false și străine valori, la orgolii deșarte, pentru a se întoarce spre țară, cu curaj, cu mândria că este român!
Este din nou 1 Decembrie, sunt 99 de ani de la Marea Unire. La mulți ani, România!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Români în China, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

  1. Gheorghe H. spune:

    La multi ani, ROMÂNIA!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.