PSD – arestatul autodenunțat!

La Giurgiu, PSD are un președinte de Consiliu Județean ținut ilegal în arest la domiciliu. La București, PSD are un președinte național care „s-a arestat” odată cu întreg partidul.

Covidul pare să facă o pasiune pentru orașele și județele conduse de PSD. Cel puțin asta confirmă Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă și reprezentanțele județene, conduse de executanții PNL. Cu toate acestea, conducerea PSD asistă pasiv la decimarea căpeteniilor și trupeților, dovadă suplimentară că peștele are capul nu doar împuțit, ci în avansată descompunere!

Elefantul PSD este sedat. Supradoza de Ciolacu-Stănescu omoară odată nu doar partidul de imbecili, ci întreaga țară.

Dacă în toată România nu mai există o filială care să se ridice vocal împotriva ritmului impus de Ciolacu-Stănescu, PSD se fac vinovat nu doar de sinucidere, ci și de distrugerea României prin lipsa de acțiune în fața demenței pe care o tolerează și legiferează la comanda guvernului Iohannis-PNL pe care îl moșește și cel mult dojenește.

PSD a devenit un arestat autodenunțat, ghitat pe culoarul care duce spre ghilotină!

PSD a murit!

Fatalitate! Fatalitate! … par să murmure pesediștii care își strâng singuri șireturile în jurul gâtului, la comanda autodenunțatului Marcel Ciolacu.

Fatalitate! Fatalitate! … murmură și poporul, care deși nu este la comanda PSD sau PNL, este la fel de lipsit de reacție, dominat de tentații sinucigașe.

Când un idiot ca Iohannis se dezice de Vadim, e un idiot. Când se dezice PSD, este trădare!

Fatalitate! Fatalitate! … România a intrat în arest general, la comanda unui Guvern de imbecili și a unui Parlament de impostori!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, CORONAVIRUS 2020, De departe ... România, Din arhive, România și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la PSD – arestatul autodenunțat!

  1. Doina Munteanu Pothoven spune:

    Domnule Dan Tomozei,
    Am citit ieri in ziarul „Nationalul” un articol despre un eveniment din China, despre care nu stiu ce sa cred. Va alatur link-ul respectivului articol.
    Daca ati putea sa-mi raspundeti ce parere aveti. Poate fi adevarat ce scrie in articol?
    Multumesc anticipat, Cu stima,
    Doina Munteanu

  2. un cititor spune:

    aveti asteptari nerealiste de la psd.
    guvernul orban este mai ales guvernul psd, ei l-au investiti, i-au votat toate bazaconiile cu unele modificari neesentiale si nu dau nici un semn ca vor sa-l demita, ceea ce le-ar fi la indemana.
    mai mult, psd si pnl sunt acelasi partid, chiar au fost pe fata intr-o vreme – usl.
    exceptand unele interese personale sau de grup restrans au aceeasi agenda.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.