NERUȘINAREA DE A SFIDA, ZÂMBIND, ROMÂNIA! Ghinion …

FOTO GANDUL _iohannis-ghinionPână în urmă cu câteva clipe, am respins alăturarea Iohannis – Băsescu. Știu destul de bine personajul de la Sibiu ajuns candidat al liberalilor la funcția de președinte al României. Însă, după imaginile de miercuri, din interviul prezentat de Gândul, am descoperit că rânjetul lui Iohannis este similar președintelui Băsescu. Atunci când minte, râde cu nerușinare. Atunci când sfidează, râde cu nerușinare. Atunci când este luat la întrebări, râde cu nerușinare și devine obraznic. (Foto:gandul.info)

Am mai spus-o. De 14 ani, la Sibiu, Klaus Iohannis sfidează un oraș și o țară, evitând confruntarea cu realitatea, închizându-se în propriul birou, reușind să ascunsă adevărata sa personalitate lipsită de decență.

După această discuție clarificatoare, aștept și o discuție directă și cu privire la procupările private ale prezidențiabilului liberal, catalogat drept model social, în care să răspundă tranșant cu privire la cercul restrâns de prieteni cu care împărtășește aceleași convingeri intime. Fiecare are dreptul la propriile opțiuni, numai că atunci când ești președinte, preocupările personale devin imaginea țării.

Iată un pasaj cu rol de hârtie de turnesol pentru realul Iohannis, pasaj din cadrul dialogului purtat de Klaus Iohannis cu Claudiu Pândaru, la Gândul.Info, în care liberalul este mirat că cineva îl ia la întrebări simple și directe, manifestând o sfidare similară celui care întreabă: „Dar, tu, cine ești să îmi pui întrebările astea?

Claudiu Pândaru: Domnule Iohanis, câte case aveți, domnule?
Klaus Iohannis: Câte scrie în declarația de avere.

CP: Păi, spuneți-le …
KI: Citiți-o și veți vedea.

CP: Sunt cinci, șase … câte sunt?
KI: Exact câte scrie acolo. Sunt convins că aveți un exemplar, puteți să studiați. Scrie și câți metri pătrați … Pot să vă spun și adresa dacă doriți.

CP: Apreciați și drumneavoastră drept corect dreptul oricui de a-și pune niște întrebări.
KI: Așa este.

CP: Una dintre ele ar fi: cum ați ajuns în posesia lor?
KI: Cumpărându-le.

CP: Cu ce bani?
KI: Cu banii mei.

CP: Făcuți de unde, domnule Iohannis?
KI: Făcuți din muncă cinstită. (Reporterul și Iohannis pufnesc în răs …)

FOTO GANDUL _iohannis-ghinion 2

CP: Ați fost profesor.
KI: Da, am fost și profesor.

CP: Uneori, salariul de profesor abia le permite unor dintre cei ce lucrează în învățământ, în România, să trăiască de la o lună la alta …
KI: Da, este o mare problemă.

CP: Și atunci, înțelegeți-i chiar și pe oamenii ăia care sunt profesori, învățători, educatori, că se întreabă, uitându-se la dumneavoastră: domne, eu cu ce am greșit, de ce nu am reușit ca prin muncă cinstită, ca domnul Iohannis, să am șase case?
KI: Ghinion.

CP: Au ghinion?
KI: … Eu am ghinion …

CP: Și ei, ce au?
KI: …

REFERINȚE >>>
COMENTARIU | Ai nevoie de curaj să nu votezi un minoritar?
Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași
Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar Kalus Werner Iohannis, prim-vicepreședintele PNL
COMENTARIU | Când nimeni nu te vrea … în Guvern

COMENTARIU | Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
COMENTARIU | Prematura îndepărtare de mase

COMENTARIU | Resuscitarea ostaticului Iohannis

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din presa românească, România și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

10 răspunsuri la NERUȘINAREA DE A SFIDA, ZÂMBIND, ROMÂNIA! Ghinion …

 1. Cata spune:

  hai ca ati gasit teme de discutie….. astea trebuiau consumate inainte de a fi presedinte ….
  copii orbi… si acum sa fim mai seriosi discutati fratilor idei, o perspectiva de viitor a Romaniei , avantaje dezajantaje spre ce directie sa va in dreptati viziunea……etc

 2. lacramioara spune:

  sa-si stapaneasca sanatos casele//

 3. Pingback: PRO și CONTRA! Niciodată nu este prea târziu să aflăm tot adevărul! Față-n față două texte despre Johannis - Ion Coja

 4. opris nicolae spune:

  Campanie electorala de prost gust din partea lui Tomozei.Iohannis a cumparat primele doua case prin legea care a favorizat cumpararea caselor in care erai in chirie de la stat.De prima casa sunt sigur pentru ca parintii mei au fost vecini pe str.Pedagogilor nr 14 si au cumparat in acelasi mod apartamentul in care locuiau.
  Oricum socrul domnului Iohannis, le-o fi dat si ei o casa,dar nicidecum n-a lucrat pentru securitate si nici nu a condus furtul masiv al padurilor Romaniei.
  Alt presedinte mai DEMN,nu avem de ales in acest moment.

  • Dan Tomozei spune:

   Constat, domnule Opriș Nicolae, că nu aveți certitudini, probe, nici măcar informații corecte (vezi socrul care nu există), dar amestecați realitățile și oamenii. Aveți presupuneri. Este dreptul dumneavoastră. De aici, însă, până la a nu observa sau a ignora atitudini nepermise din partea unui posibil viitor președinte, vă asigură o caracterizare lipsită de responsabilitate socială. În cazul în care aveți copii/nepoți, sper că nu îi creșteți în același sistem de valori obraznice.
   Gânduri bune.

 5. Viorel Bulete spune:

  Singurul care ne poate scapa de pericolul Ponta este Iohannis si sper sa nu fie o deziluzie . Ceilalti candidati nu au sanse .

 6. Viorel Bulete spune:

  Daca Iohannis are bube in cap , Ponta ce trebuie sa aiba ??? Ranjetul lui Ponta este mult mai sfidator ,

 7. iohanis spune:

  muriti fraerilor de oftica

 8. allenatore spune:

  un candidat la prezidentiale cu foarte multe bube negre in cap

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.