FOTO – Simona Halep, ceremonia de premiere Shenzhen 2015

Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 1Organizatorii turneului WTA Shenzhen 2015 au prezentata o serie de imagini din timpul ceremoniei de premiere a finalei disputate, sâmbătă, de românca Simona Halep (3 WTA) și elvețianca Timea Bacsinszky (47 WTA), adjudecată de Halep cu 2-0 (6-2, 6-2).
Le ceremonia de premiere a fost prezentă și Li Na, cea mai bună jucătoare din istoria tenisului de câmp din China, câștigătoare la Roland Garros, fostă adversară a Simonei Halep, retrasă din activitate în 2014 (foto final).

„Sunt realmente fericită, am jucat mei bine de la o zi, la alta, de la un meci la altul”, a declarat Simona Halep preluată de agenția de presă chineză Xinhua. „Privesc înainte spre următorul turneu, pentru a juca la fel cum am jucat azi sau mai bine”.
Așa cum am arătat, fosta jucătoare chineză Li Na i-a înmânat trofeul Simonei Halep, chinezoaica fiind câștigătoare la ediția 2014 a Australian Open, după ce a câștigat turneul de la Shenzhen. „Nu doresc să pun presiune asupra mea la Australian Open. Trebuie să fiu concentrată și sper să câștig multe jocuri acolo, dar va fi greu. Voi încerca să fac tot ce voi pute acolo”, a mai declarat Simona Halep.

Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 2Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 3Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 4Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 5Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 6Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 7Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 8Simiona Halep, Victorie in Turneul de la Shenzhen 2015 ceremonia de premiere 9
REFERINȚE >>>
Simona Halep a câștigat turneul WTA de la Shenzhen 2015
Simona Halep s-a calificat în finala de la Shenzhen 2015
Simona Helep în semifinalele turneului de la Shenzhen 2015
MULȚUMESC, SIMONA HALEP !
Frumoasă poveste de toamnă: SIMONA HALEP în finala de la Singapore!
Simona Halep a rescris istoria lui David şi Goliat, 2-0 cu Serena Williams
După trei seturi istovitoare, Simona Halep câștigă al treilea meci de simplu la China Open
Simona Halep, calificată în turul trei la China Open 2014
INTERVIU – Simona Halep: „Mă bucur că am putut să aleg în viaţă să fac ceea ce îmi place”
Simona Halep, victorie în primul meci la China Open 2014
Simona Halep apeciată în presa chineză pentru finala de la Madrid
XINHUA – Simona Halep învingătoare la Turneul Campionilor de la Sofia
Simona Halep a câştigat finala turneului de la Sofia şi a ajuns numărul 11 mondial
Simona Halep a câștigat turneul de la Moscova
Presa chineză hipnotizată de victoria Monicăi Niculescu
Simona Halep a învins-o pe Na Li în primul tur al US Open

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în China, Fotografii de poveste, Români în China, România, Veşti din China. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.