DRAGNEA: Românii au de ales “între a fi slugă și a fi stăpân la tine în țară”!

Rămân la opinia exprimată cu mai mulți ani în urmă și anume că Liviu Dragnea este singurul politician real, natural, firesc, convingător, din România. În ciuda loviturilor și trădărilor dure care i-au fracturat evoluția, Dragnea rămâne un lider, căruia îi poți reproșa diverse, dar sub nicio formă că este ipocrit și vândut intereselor străine. Mai mult, Dragnea este unul dintre raritățile scenei politice care are calitatea de OM!

Prezența în emisiunea Marius Tucă Show”, de ieri seară, a fost o nouă lovitură de imagine pentru noua formațiune politică pe care o construiește împreună cu Codrin Ștefănescu!

A fost o lovitură dură dată și haoticilor care distrug România, dar mai ales celor care consideră că partidele suveraniste sunt o nenorocire!

În cele aproape două ore de emisiune, Dragnea a reușit să vorbească clar și răspicat despre cauzele care acutizează metastaza economică și socială în România sub mandatele lui Iohannis, sub trădarea națională a serviciilor și Justiției, despre faptul că românii sunt singurii care își decid soarta, având de ales “între a fi slugă și a fi stăpân la tine în țară”.

Iată câteva dintre declarațiile lui Liviu Dragnea care merită să fie cunoscute de cât mai mulți români:

Disputa este între globalism și suveranism

“Opinia mea foarte bine conturată începând cu 2016 a fost că așa-zisă dispută politică, în lume în general, între stânga și dreapta este de fapt o minciună. Eu văd și așa am și construit programul în 2016 și la fel fac și acum, trebuie să înțelegem că disputa este între globalism și suveranism. Adică, între a fi slugă și a fi stăpân la tine în țară. Ca s-o spun foarte, foarte tranșant.

Programul de guvernare al acestui partid (n.m. – APP) va fi asemănător cu programul pe care l-am prezentat atunci, l-am implementat ulterior, dar cu o compenentă națională și o componentă românească mult mai pronunțată. Mult mai pronunțată, pentru că și situația este mult mai grea acum, în România.”

Relația cu UE

“Așa cum francezul, membru în UE, face orice este posibil pentru ca țării lui să-i fie bine, la fel cum neamțu, spaniolu, belgianu, olandezu, italianu, Orban, cehu, polonezu … domne, vreau să fim la fel de patrioți și de suveraniști ca ăia!

Așa cum ăia sunt în UE, dar fac orice pentru siguranța alimentară a populației lor, pentru protecția producătorilor autohtoni, pentru protecția capitalului autohton, pentru protecția firmelor autohtone, a infrastructurii, a dezvoltării, a educației, a sănătății, a resurselor, așa vreau să facem și noi în România. Nu mai mult de cât ăia, dar nici mai puțin!

Vreau să fim în continuare în UE, pentru că aveam avantaje foarte mari, putem avea avantaje foarte mari, dar relația de colaborare nu trebuie să fie o relația de slugărnicie. Și problema nu o reprezintă nici multinaționalele, nici ambasadele. Ci faptul că ăștia, trădători și lași, spun: ce ați cerut? Ați cerut lista asta? Vă dăm și mai mult! Doar să țineți cont că suntem și noi pe aici.

Păi, ăia sunt de vină, care cer? Sau sunt de vină cei care dau din țara asta fără noimă?”

Risc libertatea a doua oară!

“Nu m-au îngenunchiat! Dacă mă îngenunchiau nu ajungeam acolo (m.n. – la pușcărie)!

Sunt mult mai determinat decât înainte. … eu nu-mi risc libertatea a doua oară, în mod conștient, pentru a face un joc de glezne politic. Eu chiar cred că România asta are o șansă, doar dacă românii vor să și-o fructifice. Dacă nu, să-i lase în continuare pe hoții ăștia să ia tot din România.” Emisiunea poate fi urmărită integral AICI

Cu sau fără Dragnea în prim-planul noii construcții politice, prin reacția socială pe care o generează, APP poate juca un rol major la viitoarele alegeri parlamentare, la termen sau anticipate!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, Europa, Multilateralism ... în doi, România, Uniunea Europeană. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.