ANTISEMITISMUL, FALS PROIECT DE ȚARĂ!

Temă promovată cu obstinație de complexatul minoritar ajuns președinte al României, antisemitismul este o boală inventată după 1990 pentru ca românilor să li se inducă un surplus de inferioritate. Nici Președinția României, nici Ministerul de Externe, nu sunt interesate de promovarea suferințelor românilor, de toate naționalitățile, din perioada stalinist-comunistă, sau mai departe din perioada horthystă sau austro-ungară. NU! Pentru că asta nu ar da bine să se știe câtă vreme avem un președinte de sorginte germană. În schimb, e bine să răscolim cu demență doar o parte a istoriei recente.

Ileana Vulpescu: Nu știu de ce naționalismul este taxat de parcă ar fi sifilis sau blenoragie, când în definitiv nu este decât atașamentul față de țara și poporul tău!

Să fie clar! Românii au multe metehne, însă nu sunt marcați în codul genetic de apucăturile care au distrus popoare, fie că vorbim de fascism, nazism, stalinism etc. Cu toate acestea, de la cel mai înalt nivel în stat, se caută lipirea antisemitismului de fruntea românilor! De ce?

Avem dreptul la Radu Gyr, la “Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”

Ultimul care a reușit să calce în picioare răbdarea românilor care au încă mintea așezată, este ministrul de externe Bogdan Aurescu. Un plantat la Externe de Iohannis, cel care are, n-are treabă, este în gură fie cu pericolul PSD, fie cu antisemitismul!

Aurescu a declarat, ieri, la reuniunea ministerială a Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA), la Bruxelles, că „asistăm, în mod profund regretabil, la o creștere fără precedent a antisemitismului și negării Holocaustului în societățile noastre”, fără să spună clar care sunt aceste „societățile noastre”! (vezi MAE.RO)

Mai mult, Aurescu declară că „România depune eforturi importante pentru a deveni un adevărat model regional în ceea ce privește asumarea trecutului și promovarea memoriei Holocaustului.”

O să urâm SUA, mai mult decât Rusia!

Bun … Dincolo de rușinea cu care ministrul de externe Aurescu se acoperă, aruncând vinovății secvențiale asupra unei întregi națiuni, ce boală macină sufletul celor care ocupă temporar înaltele funcțiuni ale României de azi? Să fie trădarea? Să fie plăcerea de a fi umil și umilit? Să fie pur și simplu incapacitatea de a sta drept și demn în fața istoriei?

ANTISEMITISMUL ÎN ROMÂNIA ESTE FALS PROIECT DE ȚARĂ!

Unul atât de fals încât o demonstrează cu prisosință prietenii israelieni echilibrați, care au suferit cu adevărat în momentele de demență istorică, și care nu îi recunosc pe cei care astăzi se dau cu capul de Zidul Plângerii invocând suferințe de care sunt absolut străini. Unul dintre ei este Alexandru Florian, care cu cât este mai departe de realitate, cu atât este mai imbecil și anti-român! Prin el și prin distopici cum este Iohannis, României și românilor se încearcă să le fie interzise, pe bandă rulantă, personalități de talie internațională, pornind de la Cioran, Gyr, Manoilescu, Ionesco … ajungând până la EMINESCU!

Ipocrizia Israelului în relația comunism-legionarism. Cazul Oana Stănciulescu

Și în acest timp, ce face elita culturii române? Nimic mai mult decât să tacă fiind ocupată să lingă dosurile celor care impun această nouă și mizerabilă rescriere a istoriei.

IHRA este o organizaţie internaţională cu sediul la Berlin, care are 34 de state membre!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la ANTISEMITISMUL, FALS PROIECT DE ȚARĂ!

  1. Am citit şi „Holocaustul. Gogoriţa diabolicã” , a lui Vasile I. Zãrnescu …

    … Nu am înţeles de ce tot se-nvârte pe dupã cireş autorul cãrţii „Holocaustul”, şi nu a pus pe tapet, cu subiect şi predicat, spusele / interviul (ex)ministrului israelian Shulamit Aloni referitor la „şmecheria” privind „Anti Semitic and Holocaust trick” ???

     … https://www.youtube.com/embed/1oqJH1KXlPs … interviu Shulamit Aloni

    … Oleleeeleeeeeiiiiiii, da’ ce mişto sunã …
    „… WELL, ITS A TRICK WE ALWAYS USE IT … In Europe, when somebody is criticising Israel we bring out the Holocaust !!! … In the US people criticising Israel are termed anti Semitic !!! …” … Dar, „bomboana” pe colivã d’abia acum se pune … „… and the organization is strong, and … has a lot of money, and … media, and … other things (!!!) …” …

    … Iar Aloni Shulamit (… care a decedat pe data de 24.01.2014 / 6:50 AM … RIP …) a fost, printre altele, şi … membru fondator al Partidului Meretz (în 1992), deci, numai de necunoaşterea problemei în speţã nu poate fi acuzatã !!! …

    Heeeiiiii, … gaşcããããã / dragilooooor … Nu vreţi, totuşi, sã vã folosiţi mânuţa / mânuţele ca sã vã ridicaţi / sãltaţi bãrbiţa de la nivelul gleznelor şi, sã o puneţi la locul ei, în poziţia … “ÎNCHIS” ?!?!?

    PS,

    „Suntem intr-o tara democratica, libera si libertatea de expresie este garantata. Legea (n.r. – care interzice negarea holocaustului) este neconstitutionala, anti-romaneasca. (…) Holocaust inseamna arderea unui evreu in cuptor pentru simplu fapt ca este evreu. In Romania nu a existat asa ceva. Daca o fi existat, probabil prin Germania. Acolo sa caute aceasta problema. Eu nu neg Holocaustul ca atare, spun doar ca in Romania nu a existat.” a declarat reprezentantul editurii Dacoromana, Geo Stroie.

    Eiii, … ş’amu, dragii mei, …
    … o sarã bunã vã doresc,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.