Sunteți complici la crimă!

Este posibil ca ministrul Sorina Pintea nu mai realizeze spectacolul în care este obligată să joace. Sorina Pintea luptă pentru propria viață, lăsând bătălia cu sistemul în seama avocaților. Timpul pentru Sorina Pintea se dilată, capătă nuanțele unui spital de nebuni pe care îl privește cu milă, cu suferință, din exterior. Pentru că toți cei bolnavi sunt acolo, nu ea.

Ce vreau să subliniez, dominat de o stare de greață generată de imaginile ultimelor ore, este complicitatea presei de la București cu torționarii, plecând de la procurori-judecători, ajungând la milițienii de penitenciar, pe care nu îi demască, nu îi hăituiește cu reflectoarele și microfoanele!

Cum să hăituiești cu întrebări (fie și cretine!) un președinte dovedit hoț de case, dator statului peste 300.000 de euro? Cum să superi liderii de partid deveniți slugi ale nevăzutelor servicii și interese străine? Cum să bați la poarta stabilimentului de la Deveselu cerând eliberarea fetelor răpite?

Presa de la București colcăie din nou, viermuind în subsolurile iadului devorator de destine condamnate înainte de a se fi probat vinovăția. Lista celor condamnați fără probe începe cu Adrian Năstase și pare să nu se mai termine … pentru că România nu mai aparține românilor normali.

Ce fel de părinți au cei care, atârnați de microfoanele posturilor de televiziune și radio, aleargă bezmetic aruncând întrebări cretine? Ce fel de educație au dacă nu pot înțelege că sunt marionete într-un spectacol pus în scenă de o seamă de degenerați pentru care viața și adevărul NU CONTEAZĂ? Vor înțelege rolul de slugi complice la crime, abia când vor fi extirpați din „presă”, pentru că vor fi obosiți să fie cretinii de serviciu, dar mai ales pentru că ații vor dori să fie cretini pe bani puțini și respect zero!

Judecătorul Stan Mustață a fost omorât pentru că a refuzat să nege adevărul!

Complicii la crimă din redacțiile televiziunilor din România sunt promotorii otrăvii care ucide normalitatea din România liberală a lui Iohannis, din România trădată a pesediștilor lui Ciolacu, din România securistoită a useriștilor-plusiști a lui Barna și Cioloș! Toți se folosesc de complicii la crimă pentru a face demonstrații de prost gust!

LECȚIA INGRID MOCANU! (II)

Când ești înconjurat și asediat de complici la crimă, care au ca scuză faptul că ei își fac „doar meseria”, ajungi ușor lângă Sorina Pintea, privind din exterior spitalul de nebuni România, pe care îl privești cu milă, cu suferință!

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2020, Analize - Comentarii, De departe ... România, Din arhive, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sunteți complici la crimă!

  1. Arania spune:

    Doamna Ministru nu este singura victima și nici unicul bolnav purtat cu cătușe și batjocorit de către statul militienesc pe model 1937 – 1950 de tristă amintire.
    Să nu îi uităm pe cei trecuți la Domnul tot din aceste considerente, pe dosarele cărora s-aasternut praful și uitarea !
    Cineva trebuie sa dea seamă !

  2. Ion Ionescu spune:

    Din EVZ de ieri : Asta mi-a venit să spun, şi chiar am spus, vorbind singur, în această seară, cînd m-am adunat şi eu la televizor, unde am văzut cum o femeie, o doamnă, fost ministru, bolnavă la modul cel mai serios, este purtată în cătuşe.
    Cineva din familie a completat: să-i fi pus şi lanţuri la picioare.
    Asta mi-a dat idei, deci am adăugat şi eu: mergea şi un colier de fier la gît…
    Cînd eram judecător de scaun şi primeam în boxă arestaţi încătuşaţi, din prima îi întrebam pe păzitori: Îi puteţi dezlega, măcar cît timp discut eu cu ei?
    Păzitorii nu m-au refuzat niciodată.
    Arestaţii dezlegaţi n-au sărit niciodată la gîtul meu, chiar dacă, îmi amintesc cel puţin despre unul din ei, care era supărat pe toată lumea şi pe toată justiţia, vorbea tare şi agitat… nici el nu a sărit la gîtul meu, chiar dezlegat fiind el.
    Dar o femeie, o doamnă, fost ministru şi bolnavă într-o fază severă?
    Faţă de toate astea, eu am două idei şi explicaţii:
    1. Încă e bine: Hitler ne băga direct la gaze, Stalin ne împuşca fără nici o ezitare, nu mai zic de vreo judecată, la ambii. Deci sîntem în mare progres. Noi avem doar ceva victime indirecte (cred ei): Stan Mustaţă, Adamescu, Sorina Pintea (Doamne feri).
    2. După Inchiziţie, Holocaust, Gulag şi promotorii acestora, în România au urmat două cupluri de (ne)demni urmaşi: unul a fost Băsescu-Macovei, apoi a urmat Iohannis-Kövesi.
    Urmaşii aceştia şi-au zis „statul de drept”.
    Eu le repet cum am zis mai sus, lor şi alor lor:
    Idioţii şi criminalii dracului!
    Cu un PS foarte important: singurul care putea reteza această enormitate era un judecător. Nu a făcut-o, spre nedemnitatea lui.
    Judecător Gheorghe Moroșanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.