ALEGERI 2014 – Prestația ridicolă îi folosește lui Iohannis?

Confruntare Iohannis vs Ponta, Realitatea TV 11.11.2014Replica de final din confruntarea Klaus Iohannis – Victor Ponta: Ridicol, umilitor, jenant, greu de imaginat! Primarul de Sibiu, președintele PNL, candidatul ACL la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis, este imaginea perfectă a continuării imposturii în funcția de președinte. Cu toate acestea, USL și Victor Ponta riscă să se îmbete cu apă rece, considerând că jocul s-a terminat.

Iohannis a punctat exclusiv prin faptul că a acceptat să intre în disputa electorală față în față. În rest, am văzut imaginea unui candidat care nu ar trebui să ajungă dincolo de nivelul unui primar de oraș. Mă întreb dacă va mai continua să se prezinte la o nouă confruntare, dar mai ales dacă nu va fi dominat de gândul de a renunța la candidatură. Asta numai în condiția în care va realiza, fie și ajutat de cei din jurul său, de imaginea dezastruoasă pe care a oferit-o electoratului.

De partea cealaltă, Victor Ponta, cu mici excepții, nu a reușit să convingă mai mult decât ce a reușit până la acest moment. A învins, a fost mai pregătit și mai aplicat, însă Victor Ponta nu și-a asigurat nicidecum victoria. Nu a convins, nu a „rupt” din electoratul încremenit al adversarului sau din cel indecis.

În această seară, la Realitatea TV am avut un foto-model împiedicat: Klaus Iohannis și un mărșăluitor pe terenuri mișcătoare: Victor Ponta.

REFERINȚE >>>
ALEGERI 2014 – Pentru ce reinventează Klaus Iohannis trecutul propriei soții?
ALEGERI 2014 – Privește-te în ochii lui Iohannis!
ALEGERI 2014 – Nu vă urâţi inutil, politicienii o fac numai la TV
ALEGERI 2014 – Tratat de manipulare electorală românească
ALEGERI 2014 – Românul, în căutarea propriei revoluții
ALEGERI 2014 – Fragmentarea României
Scrisoarea unei bunici către Klaus Iohannis: “M-am întrebat ce aş face dacă aş rămâne fără să ştiu nimic de nepoţii mei?”
COMENTARIU | Fragmentarea României
NERUȘINAREA DE A SFIDA, ZÂMBIND, ROMÂNIA! Ghinion …
COMENTARIU | Ai nevoie de curaj să nu votezi un minoritar?
Iohannis, singurul cinstit din orașul cu arestați și sinucigași
Pentru că trebuie să știm adevărul despre onestul și bunul primar Kalus Werner Iohannis, prim-vicepreședintele PNL
COMENTARIU | Când nimeni nu te vrea … în Guvern

COMENTARIU | Cât contează un om în România: Iohannis vs. Omul de rând
COMENTARIU | Prematura îndepărtare de mase

COMENTARIU | Resuscitarea ostaticului Iohannis

Despre Dan Tomozei

gazetar din România
Acest articol a fost publicat în ALEGERI 2014, Analize - Comentarii, De departe ... România, România. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la ALEGERI 2014 – Prestația ridicolă îi folosește lui Iohannis?

  1. Pingback: Şi dacă avem un preşedinte homosexual? O întrebare pentru Klaus Iohannis de la Dan Tomozei, jurnalist sibian de investigaţii: sunteţi sau nu sunteţi gay? | VA RUGAM SA NE SCUZATI, NU PRODUCEM CAT FURATI!

  2. Pingback: PRO și CONTRA! Niciodată nu este prea târziu să aflăm tot adevărul! Față-n față două texte despre Johannis - Ion Coja

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.